"Αποκαλύφθηκε" ο λευκός πατέρας του Εσιέν

Ο Εσιέν εκτός από τον βιολογικό του πατέρα έχει και έναν "λευκό" που κατέχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά του. Δείτε πως ο "μπαμπάκας" του τον αποθέωσε, κάνοντας τον Γκανέζο να συγκινηθεί βαθιά (VIDEO).

"Αποκαλύφθηκε" ο λευκός πατέρας του Εσιέν
EUROKINISSI

Ο Μάικλ Εσιέν είναι γνωστός για τη μακροχρόνια θητεία του στη Τσέλσι, όμως στην Ελλάδα τον θυμόμαστε για τη σύντομη διαμονή του στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση ομάδας και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας το ποδόσφαιρο.

Καλεσμένος πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή καναλιού της Μαλαισίας, ο 35χρονος Γκανέζος συγκινήθηκε, καθώς είδε τον "λευκό" πατέρα του, όπως χαρακτηρίστηκε, να μιλάει με τα καλύτερα σχόλια για το όνομά του. Και ποιος είναι ο επονομαζόμενος μπαμπάς του; Ο παλιός του προπονητής σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτοπροσδιορίζεται συχνά ως πατέρας του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού αποκαλεί τον Special One, "daddy" ("μπαμπάκα"). Ο 55χρονος κόουτς έφερε τον Εσιέν στην αγγλική ομάδα το 2005, έναντι 38 εκατ. ευρώ από τη Λιόν και τον πήρε ξανά, αυτή τη φορά στη "Βασίλισσα" το 2012, ως δανεικό από τους Λονδρέζους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: " Δεν ήταν παίκτης μου, είναι ο γιος μου. Είμαι ο "λευκός" μπαμπάκας του. Ήταν πιθανώς ο μόνος που με πήγε σπίτι του, στο πραγματικό του σπίτι. Στο μέρος που γεννήθηκε, στον δρόμο που έπαιζε μπάλα, όταν ήταν παιδί. Με έκανε να ερωτευτώ τη Γκάνα και τη πρωτεύουσά της, όπου διέμενε, καθώς τότε είχα μια καλύτερη αίσθηση της νοοτροπίας του".

Κατανοώ γιατί σαν παίκτης ήταν έτοιμος για όλα, ήταν έτοιμος να πεθάνει για τους συμπαίκτες του, τον σύλλογο και τον προπονητή, γιατί ήταν έτοιμος να παίξει όπως έπαιξε για μένα στη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα γόνατο που μόνο γόνατο δεν θύμιζε πια. Ήταν ένα κατεστραμμένο γόνατο, αλλά με αυτή τη προσωπικότητα, την επιθυμία και τη νοοτροπία που είχε, μπορεί να υπέφερε, αλλά ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Μάικλ χαμογελάει πολύ".

Όσον αφορά την αντίδραση του Εσιέν σε όλα αυτά τα υπέροχα λόγια, είπε συναισθηματικά φορτισμένος: " Αυτού του είδους το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο, έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Το να πει αυτά τα πράγματα για μένα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό".

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΙΕΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK