Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" τον Ιγκουαϊν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Αργεντινής καθώς μπήκε στο μάτι των οπαδών μετά το διασυρμό από την Βραζιλία. Δείτε μία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που τον εκθέτει!

Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" τον Ιγκουαϊν

Η "τριάρα" που εισέπραξε η Αργεντινή από την Βραζιλία στο Μπέλο Οριζόντε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 "πλήγωσε" σε μέγιστο βαθμό τους οπαδούς της και ο παίκτης εκείνος που έχει "ακούσει" τα περισσότερα τα τελευταία 24ωρα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Μάλιστα, ο θυμός των φαν της "αλμπισελέστε" με τον "Πιπίτα" είναι τέτοιος ώστε να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media μία βινιέτα όπου ουσιαστικά ο φορ της Γιουβέντους διαπομπεύεται για τα παραπανίσια κιλά του.

Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" τον Ιγκουαϊν

Και αυτό γιατί σε αυτήν βλέπουμε μία σειρά από παίκτες της εθνικής Αργεντινής (δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους) όπου το Νο 9 (το νούμερο του Ιγκουαΐν) ξεχωρίζει από όλους τους άλλους αφού η κοιλιά του είναι μεγάλη που βγαίνει έξω από τη φανέλα...

Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη φωτογραφία επηρέασε και τον Εντγκάρντο Μπάουσα, το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Ιγκουαΐν θα μείνει στον πάγκο στο ξεκίνημα του κρίσιμου αγώνα με την Κολομβία (αυτοσκοπός η νίκη για την Αργεντινή για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ), με τον Λούκας Πράτο να παίρνει τη θέση του στην 11άδα και τους άλλους 10 να είναι οι: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Μας, Μπίγλια, Μαστσεράνο, Μέσι, Μπανέγκα και Ντι Μαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Νεϊμάρ χόρευε... σάμπα και η Βραζιλία έριξε τριάρα στην Αργεντινή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK