"Κομμάτια" έκανε τον Άλβες και τους δεξιούς μπακ ο Μαραντόνα!

Ο Ντιεγκίτο δεν "μασάει" τα λόγια του όταν είναι "σπασμένος" με κάποιον και συχνά πυκνά μπορεί να καταφέρεται με άκομψους χαρακτηρισμούς.

Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Argentinian soccer legend Diego Maradona cheers from the stands during the Davis Cup finals tennis singles match between Argentina's Juan Martin Del Potro and Croatia's Marin Cilic in Zagreb, Croatia, Sunday, Nov. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Οι σχέσεις του Ντάνι Άλβες με τον Ντιέγκο Μαραντόνα είναι πιο "μαύρες" από ποτέ αφού ο Βραζιλιάνος... τόλμησε να κριτικάρει το "Χέρι του Θεού" μέσω του οποίου ο Αργεντινός πήρε την πρόκριση από τον προημιτελικό του Μουντιάλ του '86 με 2-1 επί της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας είπε: "Δεν θα ήμουν περήφανος εάν κέρδιζα ένα Μουντιάλ με το Χέρι του Θεού. Δεν θα ήμουν σε θέση να πω στον γιο μου ότι πήρα ένα Μουντιάλ σαν κι αυτό για το οποίο μιλάει αρνητικά όλος ο κόσμος, χρόνια μετά".

Τι το ήθελε ο Άλβες; Ο Μαραντόνα πήρε τη δήλωση του Βραζιλιάνου και τον έκανε... κομμάτια, χαρακτηρίζοντάς τον μέχρι και ηλίθιο, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε όλοι οι δεξιοί μπακ του κόσμου, πλην δύο.

" Ο Ντάνι Άλβες είναι ηλίθιος. Κάνει 28 πάσες και πετυχαίνει μόνο τις τέσσερις. Ο Καφού και Μαϊκόν ήταν καλοί. Αυτός;.."

Το θρυλικό "10αρι" της "Αλμπισελέστε" δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: " Μιλάει γιατί παίζει σε μια θέση που δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Οι δεξιοί μπακ ακουμπούν τη μπάλα τρεις φορές και κάνουν οκτώ φάουλ σε κάθε παιχνίδι".

Με ανυπομονησία περιμένουμε την απάντηση του Ντάνι Άλβες που κι αυτός δεν... μασάει τα λόγια του όταν είναι να πει κάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK