Μέσι: "Χαραγμένος στη μνήμη μου ο τρόπος που χάσαμε"

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί "χωνέψει" τον τρόπο με τον οποίο έχασε η Αργεντινή από την Γερμανία.

Μέσι: "Χαραγμένος στη μνήμη μου ο τρόπος που χάσαμε"

Ο Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIFA, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένοιωσε στην διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το ξεκίνημα της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό. Παράλληλα, τόνισε πως ο αγώνας με την Γερμανία θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη του για τον τρόπο με τον οποίο έχασε η Αργεντινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν ξέρω αν ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου αλλά ήμουν ενθουσιασμένος που φθάσαμε στον τελικό. Ο ημιτελικός με την Ολλανδία ήταν ένα ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Υπήρχε πολύ τακτική και ήμουν χαρούμενος που προκριθήκαμε στον τελικό

Η εξέλιξη του ημιτελικού Βραζιλία - Γερμανία ήταν ανάλογη με αυτή του αγώνα Ολλανδία - Ισπανία 5-1 και ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας. Περιμέναμε ένα ανταγωνιστικό ισοδύναμο παιχνίδι και δύσκολο για τις δύο ομάδες. Δεν περίμενα την διακύμανση του σκορ και έκπληξη για όλους μας.

Ήταν κρίμα που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στον τελικό. Είχαμε περισσότερες από την Γερμανία. Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου ο τρόπος που χάσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK