Άσος της Ίντερ έγινε γαμπρός και προσέφερε τούρτα-ΕΠΟΣ!

Όχι μόνο Μέσι! Την ίδια ώρα περίπου με τον Αργεντινό, νυμφεύτηκε την καλή του και ο Γιούτο Ναγκατόμο, με τον Ιάπωνα να εντυπωσιάζει με αμιγώς... ποδοσφαιρική τούρτα (PHOTOS)!

Inter Milan's Mauro Icardi, right, celebrates with his teammate Yuto Nagatomo after scoring his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi, right, celebrates with his teammate Yuto Nagatomo after scoring his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Torino at the Milan San Siro stadium, Wednesday, Oct. 26, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δεν χωράει αμφιβολία πως η 30η Ιουνίου του 2017 πέρασε στην ιστορία ως η "βραδιά του Μέσι" καθώς πρωταγωνίστησε στον αποκαλούμενο "γάμο της χρονιάς" μαζί με την Αντονέλα Ροκούτσο, ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός άσος του ποδοσφαίρου που διάλεξε να φορέσει... κουλούρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πάνω-κάτω την ίδια ώρα φόρεσε κοστούμι και πήγε εκκλησία και ο Γιούτο Ναγκατόμο, με τον πλάγιο μπακ της Ίντερ να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Άιρι Ταϊρία (μοντέλο και ηθοποιός) και να "κλέβει την παράσταση" μετά το μυστήριο.

Το πέτυχε με την γαμήλια τούρτα που εμφάνισε στη δεξίωση που αποτελούταν από δύο μπάλες ποδοσφαίρου και δύο παπούτσια, το ένα ποδοσφαιρικό και το άλλο τακούνι...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Άσος της Ίντερ έγινε γαμπρός και προσέφερε τούρτα-ΕΠΟΣ!
Άσος της Ίντερ έγινε γαμπρός και προσέφερε τούρτα-ΕΠΟΣ!
Άσος της Ίντερ έγινε γαμπρός και προσέφερε τούρτα-ΕΠΟΣ!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK