Ασύλληπτο! Ο Μπλάτερ παραδέχτηκε ότι υπήρχαν κρύα μπαλάκια σε κλήρωση

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Σεπ Μπλάτερ για κλήρωση με ζεστά και κρύα μπαλάκια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ασύλληπτο! Ο Μπλάτερ παραδέχτηκε ότι υπήρχαν κρύα μπαλάκια σε κλήρωση

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αργεντίνικη εφημερίδα "La Nacion".

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως είδε με τα μάτια του σε κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης να υπάρχουν κρύα και ζεστά μπαλάκια.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπλάτερ αν μπορεί να υπάρξει στήσιμο σε κλήρωση, ακόμη και μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και αυτός απάντησε καταφατικά: "Ναι! Το είδα με τα μάτια μου. Έγινε σε κλήρωση για ευρωπαϊκή διοργάνωση και από πίσω βρισκόταν μια ιταλική ομάδα. Τα μπαλάκια μπορεί να ήταν παγωμένα ή ζεστά. Ήμουν μάρτυρας...".

"Υπάρχει μόνο ένα άτομο που είχε αυτή τη δύναμη στην Ευρώπη: είναι ο Αρτέμιο Φράνκι, που το έκανε την κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης", αποκάλυψε, χωρίς όμως να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του.

Όταν ρωτήθηκε για το τι έκανε ο ίδιος από τη στιγμή που ήταν πρόεδρος της FIFA, απάντησε πως ο ίδιος δεν έκανε ποτέ κληρώσεις, εν αντιθέσει με άλλους προέδρους που έβγαζαν οι ίδιοι τα μπαλάκια από τις κληρωτίδες: "Ποτέ δεν έχω παραβιάσει το ποινικό δίκαιο. Έχω μια καθαρή συνείδηση", τόνισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK