ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο τρόπος που έχασε η ομάδα του Αβραάμ

Η ουραγός της βαθμολογίας στην Αυστραλία, Adelaide United, κέρδισε 2-1 την Brisbane Roar του Αβραάμ Παπαδόπουλου, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποφάσισε σε... νεκρό χρόνο να ρίξει αγκωνιά σε αντίπαλο με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι (VIDEO).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο τρόπος που έχασε η ομάδα του Αβραάμ

Έχουμε δει κουτές και κουτές ήττες. Η συγκεκριμένη σπάει όλα τα... κοντέρ. Δεν εξηγείται αλλιώς να παίζεις με παίκτη παραπάνω κόντρα στους ουραγούς, να χάνεις ένα κάρο ευκαιρίες για τη νίκη και στο τέλος να φεύγεις με άδεια χέρια!

Όλα ξεκίνησαν στο 95ο λεπτό (πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις), όταν η Adelaide United κέρδισε ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά. Η εκτέλεση ήταν κακή, αλλά ο τερματοφύλακας της Brisbane με... τριπλή προσπάθεια έπιασε τη μπάλα. Όλα καλά μέχρις εδώ.

Έλα όμως που αντίπαλος τον παρενόχλησε, με τον διαιτητή να είναι έτοιμος να δώσει φάουλ και στη συνέχεια λήξη του αγώνα. Ο Θίο παρόλα αυτά αντί απλά να εκτελέσει το φάουλ, έριξε αγκωνιά στον αντίπαλο! Επικράτησε πανικός με νεύρα και τσαμπουκάδες, με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι στο 97ο λεπτό.

Τελικά η Adelaide κέρδισε 2-1 την Brisbane στο... 98ο λεπτό και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK