Οι Αυστραλοί απέφυγαν το jet lag με τον πιο σύγχρονο τρόπο...

Αυστραλοί επιστήμονες εφήυραν ένα εντυπωσιακό γκάτζετ-ζευγάρι γυαλιών, το οποίο βοηθάει τους παίκτες να ξεκουράζονται στα μεγάλα ταξίδια και να αποδίδουν καλύτερα στους αγώνες. (PHOTO)

Οι Αυστραλοί απέφυγαν το jet lag με τον πιο σύγχρονο τρόπο...
ΑΡ

Η τεχνολογία έχει εισχωρήσει για τα καλά στο σύγχρονο αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο, αφού μέρα με τη μέρα βλέπουμε καινοτόμες ιδέες που βοηθούν τους αθλητές να βελτιώνονται.

Πολύ πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά οι φινλανδικές σόλες παπουτσιών "Xampion", οι οποίες διαθέτουν αισθητήρες που καταγράφουν τις κινήσεις των παικτών και αναδεικνύουν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Πλέον, μπαίνει στη ζωή τους και το "Re-Timer". Οι Αυστραλοί επιστήμονες ανέβασαν τον "πήχη" και λάνσαραν ένα νέο ζευγάρι γυαλιών, ασυνήθιστο απ' αυτά που ήδη γνωρίζουμε, τα οποία δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της εθνικής της χώρας.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως μοιάζει αυτό το γκάτζετ και σε τι αποσκοπεί. Αν μη τι άλλο είναι ελαφρύ σαν πούπουλο και βγάζει LED φωτισμό, χρώματος μπλε ή πράσινου, ενώ έχει την ικανότητα να βοηθά ανθρώπους που παθαίνουν jet lag (προκαλεί κόπωση, νευρικότητα, αϋπνία κ.α) έπειτα από μεγάλα ταξίδια να κοιμούνται σαν... πουλάκια.

Οι Αυστραλοί απέφυγαν το jet lag με τον πιο σύγχρονο τρόπο...

Ουσιαστικά αυξάνουν τις ποσότητες μελατονίνης, μιας ορμόνης που β οηθά τον οργανισμό μας να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσουμε, ενώ το κόστος τους εκτιμάται στα 149 δολάρια.

Μένει να δούμε αν το γκάτζετ αυτό θα βοηθήσει τα "καγκουρό" να περάσουν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε αυτό το Μουντιάλ κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK