Στην εθνική Αυστραλίας οι Γιάννου και Αντόνις

Στην εθνική Αυστραλίας κλήθηκαν τόσο ο Απόστολος Γιάννου, όσο και ο Τέρι Αντόνις. Το ντεμπούτο του με τα "καγκουρό" ετοιμάζεται να κάνει ο επιθετικός της Χουάνγκζου.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας είναι πολύ πιθανό να κάνει σύντομα ο Απόστολος Γιάννου. Ο επιθετικός της Χουάνγκζου κλήθηκε για πρώτη φορά από τον εκλέκτορα των "καγκουρό", Άγγελο Ποστέκογλου, αφού λύθηκε το θέμα με το διαβατήριό του, ενώ μαζί του στην εθνική κλήθηκε και ο Τέρι Αντόνις του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους θα δώσουν το παρών στα παιχνίδια της Αυστραλίας με Τατζικιστάν και Ιορδανία στις 24 και 29 Μαρτίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

"Δεν είναι αρκετός καιρός που μίλησα με τους εκπροσώπους του Γιάννου και τον ίδιο. Έτσι κάναμε μία έρευνα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας. Τελικά πήραμε το ΟΚ από την FIFA", δήλωσε ο Ποστέκογλου και συνέχισε:

"Πέταξα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του από κοντά. Του είπα πως τον θέλω στην ομάδα, αφού πιστεύω πως θα δώσει πολλά. Είναι μία ευκαιρία γι αυτόν να φανεί και σε διεθνές επίπεδο. Έχει την εμπειρία με την Ελλάδα, οπότε θα δώσει βάθος στο ρόστερ μας, ειδικότερα στην επίθεση", κατέληξε.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα