Αυτή είναι η ομάδα του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Κι όμως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μάλιστα είναι φανατικός υποστηρικτής συγκεκριμένης ομάδας από την Ιταλία! Διαβάστε ποια είναι (VIDEO).

In this Saturday, April 15, 2017 photo, North Korean leader Kim Jong Un waves during a military parade in Pyongyang, North Korea, to celebrate the 105th birth anniversary of Kim Il Sung, the country's late founder and grandfather of current ruler Kim Jong Un. (AP Photo/Wong Maye-E, File)
Kim Jong Un AP

Τους τελευταίους μήνες το όνομα του Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται στην κορυφή των ειδήσεων ανά των κόσμο, λόγω της έντονης σχέσης της Βόρειας Κορέας με την Αμερική. Τι είναι αυτό όμως που χαλαρώνει τον Κιμ για να μην το... πατήσει ( το κουμπί ντε...).

Μα φυσικά το ποδόσφαιρο και ειδικότερα η αγαπημένη του ομάδα. Αυτή αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και φυσικά αναφερόμαστε στην... Κάλιαρι! Ναι καλά διαβάσατε.

Όπως αναφέρουν στην γειτονική χώρα, δεν αγάπησε ξαφνικά την Σαρδηνία ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, αλλά αγάπησε την ομάδα εξαιτίας ενός 18άχρονου συμπατριώτη του!

Γεννημένος στην Πιονγιάνγκ στις 21 Ιουλίου του 1998, ο Χαν Κουάνγκ-Σονγκ θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και μάλιστα έκανε ντεμπούτο μέσα στο 2017 στο Καμπιονάτο καταφέρνοντας να σκοράρει κόντρα στην Τορίνο!

Ο Κιμ θέλει να τον γνωρίσει από κοντά και γι' αυτό το λόγο ζήτησε να υπάρχει συνάντηση των δυο ανδρών στην Βόρεια Κορέα. Τώρα αν θα πάει ο πιτσιρικάς δεν το γνωρίζουμε. Γιατί μπορεί και να μην επιστρέψει ποτέ...

AP Photo/Wong Maye-E

News 24/7

24MEDIA NETWORK