Τέτοιο "γλέντι" στον Αζάρ απ' τους συμπαίκτες του δεν ξανάγινε

Η κίνηση του Εντέν Αζάρ να σπρώξει τον Καράσκο για να του αποσπάσει την μπάλα, στάθηκε αφορμή για να τον ξεμπροστιάστουν οι συμπαίκτες του στα social media. Οι ατάκες τους είναι εκπληκτικές. Διαβάστε κάποιες εξ αυτών...

Τέτοιο "γλέντι" στον Αζάρ απ' τους συμπαίκτες του δεν ξανάγινε
AP PHOTOS

Επικρατεί η άποψη πως ένα απ' τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζει τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές είναι ο εγωισμός.

Πάρτε ως πιο πρόσφατο παράδειγμα το φοβερό στιγμιότυπο στο φιλικό αγώνα του Βελγίου με την Κόστα Ρίκα, στο οποίο ο Εντέν Αζάρ έσπρωξε τον... Γιανίκ Καράσκο για να του πάρει την μπάλα.

Μια τέτοια κίνηση σαφώς και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα να βγάλουν τα... φτυάρια και να τον "θάψουν" κανονικότατα στο Twitter. Χαριτολογώντας φυσικά...

Την αρχή έκανε ο άσος τη Κρίσταλ Πάλας, Κριστιάν Μπεντεκέ ο οποίος σχολίασε την φάση γράφοντας: "Όταν ο φίλος σου έρχεται στο σπίτι σου και σου ζητάει το πρώτο χειριστήριο".

Το... πληκτρολόγιο πέρασε στα χέρια των Άξελ Βίτσελ και Σιμόν Μινιολέ που με τη σειρά τους έριξαν το δηλητήριό τους: " Όταν έχει μόνο ένα κομμάτι πίτσα" και " όταν η κοπέλα σου θέλει να δει Netflix αλλά έχει Μουντιάλ", αντίστοιχα.

"Διάβολοι" όνομα και πράγμα...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ:

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK