Τάσεις φυγής από Σαμπάολι

Ο Χόρχε Σαμπάολι παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την παρουσία του στο γκαλά της FIFA και αποκάλυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Χιλής.

18 DE NOVIEMBRE 2013/TORONTO
Jorge Sampaoli realiza una conferencia de prensa en la previa al partido entre Chile vs Brasil jugado a jugar en Toronto.
FOTO:FRANCISCO LONGA/AGENCIAUNO
18 DE NOVIEMBRE 2013/TORONTO Jorge Sampaoli realiza una conferencia de prensa en la previa al partido entre Chile vs Brasil jugado a jugar en Toronto. FOTO:FRANCISCO LONGA/AGENCIAUNO FRANCISCO LONGA

Καμία διάθεση να συνεχίσει στον πάγκο της Χιλής δεν έχει ο Χόρχε Σαμπάολι. Ο 55χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την παρουσία του στο γκαλά της FIFA και αποκάλυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Σ' αυτό το περιβάλλον δεν θέλω να δουλέψω, ούτε να ζήσω σ' αυτή τη χώρα. Πίστευα πως ο Αρτούρο Σάλα (σ.σ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Χιλής) θα έδειχνε κατανόηση και θα με άφηνε να φύγω. Μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση να με κρατήσει παρά τη θέλησή μου.

Είμαι βαθιά απογοητευμένος και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω να προπονώ την ομάδα, όταν το μυαλό μου είναι αλλού. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα καταστρεφόταν η εικόνα ενός ανθρώπου που προσέφερε τόσο πολλά στο ποδόσφαιρο της Χιλής".

Να θυμίσουμε πως ο Αργεντινός τεχνικός κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Κόπα Αμέρικα με τους "Ρόχας", έχοντας αναλάβει την ομάδα το 2012. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, πιθανότερος αντικαταστάτης του, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, εμφανίζεται ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK