Αυτογκόλ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, βαριά ήττα για την Σανγκάη Σενχούα (VIDEO)

Θα τη θυμάται για καιρό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος την αναμέτρηση της Σανγκάη Σενχούα με την Σανγκάη Σπιγκ, καθώς όχι μόνο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με το... βαρύ 5-0 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κίνας, αλλά ο ίδιος σημείωσε αυτογκόλ στο 47ο λεπτό.

Αυτογκόλ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, βαριά ήττα για την Σανγκάη Σενχούα (VIDEO)

Η Σανγκάη Σενχούα, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γνώρισε την συντριβή με 5-0 από την Σανγκάη Σπιγκ, την πρωτοπόρο και πλουσιότερη ομάδα του πρωταθλήματος Κίνας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ έπαιζαν ήδη με παίκτη λιγότερο και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν έχασαν και δεύτερο ποδοσφαιριστή τους με κόκκινη κάρτα.

Στο 47' μετά από μία εκτέλεση φάουλ της Σανγκάη Σπιγκ, ο Έλληνας στόπερ παραβίασε την εστία της ομάδας του σε μια αποτυχημένη προσπάθειά του να διώξει και από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι πήραν φόρα, σταματώντας στα 5 γκολ.

Κάτι μας λέει πως θα θέλει να το ξεχάσει αυτό το παιχνίδι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος μετρά έξι εμφανίσεις με την κινέζικη ομάδα.

Δείτε το αυτογκόλ του Παπαδόπουλου στο 1:25:

News 24/7

24MEDIA NETWORK