Δεν άντεξε το δεύτερο σερί χαμένο Μουντιάλ και... χαιρέτησε!

Το έχει η μοίρα του Ρατζά Ναϊνγκολάν να χάνει τα μεγάλα ραντεβού αφού μετά το Μουντιάλ του '14 θα λείψει και από αυτό του '18 λόγω επιλογής του προπονητη. Η "απάντησή" του ήταν να πει οριστικό αντίο στην εθνική Βελγίου...

Roma's Radja Nainggolan, left, is consoled by Roma's Mirko Antonucci after the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. Liverpool win 7-6 on aggregate.(AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Radja Nainggolan, left, is consoled by Roma's Mirko Antonucci after the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. Liverpool win 7-6 on aggregate.(AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

"Είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Οι λόγοι που τον άφησα εκτός ήταν λόγοι τακτικής. Τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα δούλεψε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Ξέρουμε πως έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο σύλλογό του και δεν μπορούμε να του τον δώσουμε στην ομάδα μας", τόνισε για τον Ναϊνγκολάν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ισπανό να δικαιολογεί με αυτό τον τρόπο το "κόψιμο" του άσου της Ρόμα από την 23άδα του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αυτός όμως ήταν ο δεύτερος διαδοχικός αποκλεισμός για τον παίκτη από τελική φάση Μουντιάλ αφού κάτι ανάλογο ειχε υποστεί και το 2014 (τότε δεν τον πίστεψε ο Βίλμοτς) και έτσι προτίμησε να βάλει τέλος στη διεθνή καριέρα του μέσω ανακοίνωσης.

"Δυστυχώς γνωστοποιώ με μεγάλη μου στενοχώρια τερματίζει η διεθνή καριέρα μου. Έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να εκπροσωπώ το έθνος μου.

Το να είσαι ο εαυτός σου μπορεί να ενοχλεί. Από εδώ και πέρα, θα είμαι ο πρώτος οπαδός της ομάδας", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σημειώνεται πως ο αποκλεισμός του δεν έχει να κάνει φυσικά μόνο με τακτική, με τον Μαρτίνεθ να θεωρεί πως δεν μπορεί να τον πάρει μαζί του στην Ρωσία από τη στιγμή που έχει δώσει... δικαιώματα, με κρούσματα απειθαρχίας τα τελευταία χρόνια τόσο στο σύλλογό του όσο και στην εθνική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK