Δεν είχε ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Χιμένεθ!

Ο υποψήφιος διάδοχος του Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, κάθησε για τελευταία φορά σε πάγκο συλλόγου από τον Απρίλιο του 2014. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δεν είχε ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Χιμένεθ!

Σε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν προχωράει η ΑΕΚ αφού ο Ζοζέ Μοράις -που ανέλαβε να καλύψει το κενό του Τιμούρ Κετσπάγια στο ξεκίνημα- αποτελεί επίσημα παρελθόν εδώ και λίγες ώρες (μετά την ήττα με 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) και τα σενάρια αυτή τη στιγμή θέλουν τον Μανόλο Χιμένεθ ως τον επικρατέστερο διάδοχό του.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο των "κιτρινόμαυρων" αφού εργάστηκε για σχεδόν έναν χρόνο σε αυτούς και μάλιστα επί ημερών του η Ένωση αναδείχτηκε και Κυπελλούχος Ελλάδας τη σεζόν 2010-11.

Την τελευταία πενταετία πάντως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για τον Ισπανό τεχνικό αφού δεν πέτυχε ούτε στη Σαραγόσα ούτε στην Αλ Ραγιάν, με τον Χιμένεθ να "αντέχει" μάλιστα μόνο 25 ματς στον πάγκο της ομάδας του Κατάρ.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2013 και το αποχαιρετιστήριο ματς του ήταν στις 23 Απριλίου 2014 (ήττα με 3-1 εκτος εδρας απο την Esteghlal FC για τη φαση των ομιλων του ασιατικου Champions League), με το "Transfermarkt" να αναφέρει πως έκτοτε δεν έχει καθήσει στον πάγκο άλλης ομάδας. Αν συμφωνήσει δηλαδή με την ΑΕΚ θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από 2 χρόνια και 9 μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν ο Μανωλάς στήριζε με αγκαλιές τον Χιμένεθ
Επιστροφή στο μέλλον με Χιμένεθ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK