Συμπαίκτες του έκαναν δώρο... ιδιωτικό τζετ για να δει την νεογέννητη κορούλα του

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβησαν οι διεθνείς της Δανίας. Διαβάστε τι έκαναν ώστε να ταξιδέψει στην Σκανδιναβική χώρα ο αμυντικός Γιόνας Κνούντσεν, προκειμένου να δει την νεογέννητη κόρη του. (PHOTO)

Συμπαίκτες του έκαναν δώρο... ιδιωτικό τζετ για να δει την νεογέννητη κορούλα του
ΑΡ

Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μείνει αξέχαστο στον αμυντικό της Δανίας, Γιόνας Κνούντσεν. Όχι μόνον λόγω της εμπειρίας της διοργάνωσης, αλλά και γιατί λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με το Περού γεννήθηκε η κορούλα του.

Γι' αυτόν τον λόγο οι συμπαίκτες του, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ του ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισαν να του κάνουν... δώρο ένα ιδιωτικό τζετ, το οποίο νοίκιασαν προκειμένου ο Κνούντσεν να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να συναντήσει την γυναίκα και το παιδί του.

"Θέλαμε να δείξουμε την ανθρώπινη πλευρά μας", είπε ο τερματοφύλακας των Σκανδιναβών, Κάσπερ Σμάιχελ.

"Ως γονιός μπορούσα εύκολα να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ήταν για τον Γιόνας να μαθαίνει πως γεννήθηκε το παιδί του και να μην είναι εκεί. Θα κάναμε τα πάντα για να την συναντήσει", τόνισε.

Ο 25χρονος αμυντικός της Ίπσουιτς, ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα την Δευτέρα (18/6) ώστε να προετοιμαστεί για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αυστραλία.

ΤΟ POST ΣΤΟ INSTAGRAM:

News 24/7

24MEDIA NETWORK