Δια βίου αποκλεισμός για τον Γουόρνερ από τη FIFA

Η ανεξάρτητη εθνική αρχή της FIFA επέβαλε δια βίου αποκλεισμού στον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κεντρικής - Βόρειας Αμερικής & Καραϊβικής, Τζακ Γουόρνερ λόγω της ανάμειξης του στο σκάνδαλο των αναθέσεων των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Δια βίου αποκλεισμός για τον Γουόρνερ από τη FIFA

Δια βίου αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα επέβαλε η ανεξάρτητη εθνική αρχή της FIFA στον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κεντρικής - Βόρειας Αμερικής & Καραϊβικής, Τζακ Γουόρνερ.

Ο λόγος είναι η ανάμειξή του στο σκάνδαλο διαφθοράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όσον αφορά στις αναθέσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022.

Η ανακοίνωση της FIFA:

"Ανακαλύψαμε πως είχε διαπράξει μία σειρά παράνομων ενεργειών κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση όταν ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είχε σημαντική θέση ως ποδοσφαιρικός παράγοντας και ήταν ο άνθρωπος κλειδί στις οικονομικές συναλλαγές".

Διαβάστε ακόμα:

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γουόρνερ

Προς έκδοση στις ΗΠΑ ο Γουόρνερ

Σκάνδαλο FIFA: Έτοιμος να πει όλη την αλήθεια ο Γουόρνερ

Ποινική δίωξη και ανάκριση στον Μπλάτερ

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ