Έλυσε τα μάγια του... Ολυμπιακού ο Καρντόσο με δυο γκολ!

Ο Όσκαρ Καρντόσο απέτυχε στον Ολυμπιακό έχοντας μόλις 3 γκολ σε 34 παιχνίδια όμως στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λιμπερτάδ "έβγαλε μάτια". Δείτε VIDEOS!

Έλυσε τα μάγια του... Ολυμπιακού ο Καρντόσο με δυο γκολ!

Καρντόσο από τα... παλιά! Μπορεί η περασμένη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού να ήταν καταστροφική με τον πενιχρό απολογισμό των 3 μόλις τερμάτων σε 34 εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως φέτος το ξεκίνημά του ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λιμπερτάδ, ομάδα της πατρίδας του, ο 34χρονος πλέον στράικερ όχι μόνο ήταν καθοριστικός στην εκτός έδρας νίκη της με 5-1 επί της αργεντινικής Ουρακάν για το δεύτερο γύρο του Copa Sudamericana αλλά ήταν εκείνος που άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο προς τη νίκη (η Λιμπερτάδ κατέβηκε με σύστημα 4-4-2, με τον Σαλσέδο παρτενέρ του Καρντόσο στην επίθεση).

Μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με καρφωτή κεφαλιά (καθαρά... σεντερφορίσιο γκολ που του έλειψε με τον Ολυμπιακό) ενώ στο 29' έκανε το 2-0 με πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή.

Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι πριν τον αγώνα είχε δηλώσει ιδιαίτερα κεφάτος ενόψει της πρεμιέρας του με τη φανέλα της Λιμπερτάδ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η κακοδαιμονία που τον ακολουθούσε όλη την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα, τον άφησε οριστικά...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ:

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ:

ΟΥΡΑΚΑΝ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ 1-5:

News 24/7

24MEDIA NETWORK