Επιστράφηκαν τα χρήματα που πέταξε ο Λι Νέλσον στον Σεπ Μπλάτερ

Τα χρήματα με τα οποία... έλουσε τον Σεπ Μπλάτερ ο κωμικός που είναι γνωστος ως Λι Νέλσον στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της FIFA, μαζεύτηκαν δολάριο προς δολάριο και επιστράφηκαν στον Βρετανό.

Επιστράφηκαν τα χρήματα που πέταξε ο Λι Νέλσον στον Σεπ Μπλάτερ

Ο κατά κόσμον, Σίμον Μπρότκιν, μίλησε στην Telegraph και αποκάλυψε πως τα χαρτονομίσματα που πέταξε στον Σεπ Μπλάτερ ήταν αληθινά δολάρια. Οι άνθρωποι της FIFA μάλιστα μάζεψαν ένα προς ένα τα 600 δολάρια και τα επέστρεψαν στον 38χρονο ηθοποιό.

 

"Ήταν αληθινά δολάρια και μου τα επέστρεψαν... Εάν είναι να κάνεις κάτι, κάνε το σωστά. Οι άνθρωποι της FIFA δεν μπορούσαν να το πιστέψουν", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μπρότκιν.

 

Διαβάστε ακόμη:

Κωμικός "έλουσε" με λεφτά τον Μπλάτερ

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα