Επίθεση αυτοκτονίας με 29 νεκρούς σε γήπεδο στο Ιράκ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ιράκ, όταν ένας καμικάζι εξερράγη, σκοτώνοντας 29 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 60.

Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο μικρό στάδιο της πόλης Iskanderiyah στο Ιράκ, 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαγδάτη, ένας καμικάζι εξερράγη μέσα στο κοινό με αποτέλεσμα τον θάνατο 29 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 60.

"Εκείνη την ώρα γινόταν η απονομή στους νικητές και ο βομβιστής εξερράγη μέσα στο πλήθος", δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορεία ειδήσεων.

Προς το παρόν, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο οι τελευταίες επιθέσεις αυτοκτονίας στη γύρω περιοχή αυξάνουν τις πιθανότητες πίσω από το συμβάν να βρίσκεται το ισλαμικό κράτος.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα