Έβγαλε το σορτς και φοράει κοστούμι ο Ρεκόμπα!

Ένα χρόνο αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Άλβαρο Ρεκόμπα επιστρέφει στη Νασιονάλ αλλά από διαφορετικό ποστό. Διαβάστε το story.

Έβγαλε το σορτς και φοράει κοστούμι ο Ρεκόμπα!

Ο Άλβαρο Ρεκόμπα, ένας από τους εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στη σύγχρονη ιστορία της Ουρουγουάης, αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην καριέρα του σε ηλικία 39 ετών τον περασμένο Μάρτιο έχοντας αγωνιστεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

Έναν χρόνο αργότερα ο "Τσίνο", που έχει τιμήσει και τα γήπεδα της Super League με την παρουσίατου στον Πανιώνιο, επιστρέφει στην αγαπημένη του Νασιονάλ από διαφορετικό πόστο που δεν είναι όμως προπονητικό (δεν τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο και το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που του έγινε η σχετική νύξη) αλλά... διοικητικό.

Έβγαλε το σορτς και φοράει κοστούμι ο Ρεκόμπα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρεκόμπα θα φορέσει κοστούμι καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση για να πάρει θέση στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο που έχει να κάνει με την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας της ομάδας: το Gran Parque Central.

"Είναι ένα πολύ όμορφο στάδιο (σ.σ. έχει φιλοξενήσει το 1930 ένα από τα πρώτα παιχνίδια στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου) και σύντομα θα γίνει εκπληκτικό. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντροτης πόλης του Μοντεβιδέο, δεν είναι μόνο η ιστορία του.

Τα άτομα είναι αυτά που κάνουν το συγκεκριμένο γήπεδο ιστορικό. Eλπίζω να συνεισφέρω στην Νασιονάλ μέσα από το βλέμμα του παίκτη", δήλωσε ο Ρεκόμπα που έχει ήδη σηκώσει μανίκια για την πρώτη πρόκληση της καριέρας του μετά από 21 χρόνια πάνω στο χορτάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK