Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για το 2013, επικρατώντας του Φρανκ Ριμπερί και Λιονέλ Μέσι. Δεύτερη φορά που κερδίζει το βραβείο ο Πορτογάλος που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα"

Ο 28χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όταν άκουσε το όνομά του φίλησε πρώτα τη φίλη του, Ιρίνα Σάικ, και στη συνέχεια ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον γιο του για να παραλάβει το βραβείο. Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφιερώνοντας το βραβείο στο ίνδαλμά του, Εουσέμπιο, που έφυγε από την ζωή πριν από μερικές ημέρες.

Κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε τη μητέρα του, Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση και πανηγύριζε κατενθουσιασμένη την επιτυχία του γιου της.

Ο Ρονάλντο συγκέντρωσε το 27,99% των ψήφων, ο Λιονέλ Μέσι το 24,72% και ο Φρανκ Ριμπερί ήρθε τρίτος με 23,36%.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα"

Κορυφαία γυναίκα ποδοσφαιριστής

Η Ναντίν Άνγκερερ, τερματοφύλακας της Γερμανίας η οποία αποσύρεται από την ενεργό δράση, κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα" για την κατηγορία των γυναικών. Ακολούθησαν η Βραζιλιάνα Μάρτα κι η Αμερικανίδα Άμπι Γουάμπαχ.

Κορυφαίος προπονητής αντρικής ομάδας

Ο προπονητής που οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Ευρώπης και στο γερμανικό νταμπλ, Γιουπ Χάινκες, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από τις διακρίσεις της περσινής σεζόν, νίκησε ακόμα έναν προπονητή που άφησε τους πάγκους, τον Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς και τον αντίπαλό του στον τελικό του Champions League, Γίργκεν Κλοπ.

Κορυφαία προπονήτρια γυναικείας ομάδας

Η πρώτη νικήτρια της "Χρυσής Μπάλας" για τους τεχνικούς του γυναικείου ποδοσφαίρου, η Σίλβια Νάιντ, κατέκτησε το τρόπαιο ξανά. Η νικήτρια του 2010 αναδείχθηκε κορυφαία προπονήτρια γυναικείας ομάδας και το 2013 για την πορεία της με την εθνική Γερμανίας.

Η 49χρονη Γερμανίδα παρέλαβε το βραβείο της από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, επικρατώντας του συμπατριώτη της και τρεμπλούχου με τη Βόλφσμπουργκ Ραλφ Κέλερμαν, καθώς και της περσινής νικήτριας από τη Σουηδία, Πία Σούνταγκε.

Τιμητική Χρυσή Μπάλα

Ο Πελέ μπορεί να μην κατέκτησε το βραβείο όσο ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, αφού το βραβείο εκείνη την εποχή αφορούσε μόνο παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, ωστόσο φέτος παρέλαβε τη "Χρυσή Μπάλα" που τόσο του έλειπε, ως τιμητικό βραβείο, και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Βραβείο Fair Play

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν βραβεύθηκε με το βραβείο "ευ αγωνίζεσθαι", για τις ενέργειες που πραγματοποιεί με στόχο την ένωση του κόσμου της χώρας υπό τη σκέπη του ποδοσφαίρου.

Προεδρικό βραβείο

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, παρέλαβε το ειδικό προεδρικό βραβείο που απονέμεται από το 2001.

Το live

18:37
Καλησπέρα σας. Γιορτινή ημέρα η σημερινή για το ποδόσφαιρο, καθώς η σε λιγότερο από μία ώρα θα ανακοινωθεί ο κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" για το 2013.
18:38
Στο γκαλά της Ζυρίχης θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Φρανκ Ριμπερί και Λιονέλ Μέσι με έπαθλο το κορυφαίο ατομικό ποδοσφαιρικό βραβείο στον κόσμο.
18:39
Το 2010, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIFA και η συντακτική επιτροπή του France Football αποφάσισαν να ενώσουν τα δυο διαφορετικά βραβεία τους (Χρυσή Μπάλα & FIFA World Player of the Year) σε ένα. Έτσι πλέον το βραβείο έχει την ονομασία FIFA Ballon d’Or.
18:40
Για την ανάδειξη του νικητή ψηφίζουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων των 209 αναγνωρισμένων από την FIFA ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, καθώς και 96 δημοσιογράφοι, 53 από τα κράτη μέλη της UEFA και 43 από τον υπόλοιπο κόσμο, από κράτη όμως των οποίων η Εθνική ομάδα έχει πάρει μέρος τουλάχιστον μια φορά σε τελική φάση Μουντιάλ.
18:41
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άφιξή του:
18:43
Από την γιορτή δεν λείπει ο Πελέ. Ο "οικοδεσπότης" του Παγκοσμίου Κυπέλλου
18:44
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει σήμερα την Χρυσή Μπάλα, ξανά μετά το 2008. Η "Bild" επιβεβαιώνει τις φήμες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Πορτογάλος είναι ο νικητής, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την FIFA.
18:45
Η πιο πολυσυζητημένη Χρυσή Μπάλα από καταβολής του θεσμού είναι βέβαιο ότι θα συνεχίζει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αμφισβήτησης, οποιοδήποτε κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.
18:45
Ακόμα και ανήμερα του γκαλά οι δηλώσεις δεν σταματούν, με τον τελευταίο της λίστας, Ούλι Χένες, να δηλώνει σε γερμανική εφημερίδα ότι η ψηφοφορία έχει μεθοδευθεί, ώστε να μην βγει νικητής ο Φρανκ Ριμπερί.
18:48
Λιονέλ Μέσι, ο άνθρωπος με τις τέσσερις σερί Χρυσές Μπάλες
18:51
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με ένα παλιό φίλο (δεν πρέπει να έχει πολλούς στην Μπαρτσελόνα)
18:52
Στα 57 χρόνια ύπαρξης του θεσμού, το βραβείο έχει απονεμηθεί σε 43 παίκτες. Από αυτούς, οι 37 ήταν Ευρωπαίοι και οι 6 από τον υπόλοιπο κόσμο. Από τους 43 παίκτες – νικητές, 9 είναι αυτοί που έχουν κερδίσει το βραβείο πάνω από μια φορά
18:54
Με τέσσερα τρόπαια προηγείται ο Λιονέλ Μέσι (2009, 2010, 2011 & 2012), με τρία τρόπαια ακολουθούν οι Γιόχαν Κρόιφ (1971, 1973 & 1974), Μισέλ Πλατινί (1983, 1984 & 1985) και Μάρκο Φαν Μπάστεν (1988, 1989 & 1992), ενώ με δυο βραβεία έχουν τιμηθεί οι Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Φραντς Μπέκενμπαουερ, Κέβιν Κίγκαν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και Ρονάλντο.
18:56
Η μοναδική παρουσία τερματοφύλακα στον κατάλογο των νικητών είναι αυτή του Λεβ Γιασίν (1963). 
18:59
Η κυρία Λίμα. Όχι η ξανθιά που έκανε την κλήρωση του Μουντιάλ. Η Αντριάνα που είναι μελαχρινή έχει άλλη χάρη.
19:02
Τις περισσότερες παρουσίες στην πρώτη τριάδα (7) έχει ο Λιονέλ Μέσι, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση της λίστας ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 6.
19:03
Η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια (10) και αυτός με τις περισσότερες παρουσίες στην πρώτη τριάδα (27) 
19:06
Ο Λιονέλ Μέσι ποζάρει με τις 4 Χρυσές Μπάλες που έχει κερδίσει, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.
19:07
liverpool man : Μεσσι,ο κορυφαιος αλλα 'απετυχε' στο τσουλου,προεκυψαν και τραυματισμοι.Κριστιανο,το αξιζει αλλα δεν πηρε τιτλο πουθενα.Ριμπερι,τα πηρε ολα περσυ-καταπληκτικος.
19:08
Στην Ελλάδα είχαμε την τύχη να ζήσουμε από κοντά δυο από τους νικητές της Χρυσής Μπάλας: τον Όλεγκ Μπλαχίν ως προπονητή και τον Ριβάλντο ως παίκτη.
19:11
Ο Ρονάλντο είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που έχει τιμηθεί με τη Χρυσή Μπάλα. Το 1997, όταν κέρδισε το πρώτο από τα δυο τρόπαια της καριέρας του, ήταν 21 ετών και 3 μηνών. Στην φωτογραφία κατά την άφιξή του, έχει κάποια παραπάνω κιλά αλλά αυτά που έκανε δεν ξεχνιούνται. 
19:11
davidvilla : Δεν πιστευετε οτι αξιζε και ο Ρομπεν μια θεση στη 3αδα?
19:12
Όχι δεν το άξιζε. Δεν βγαίνει κάποιος από την σημερινή τριάδα.
19:13
mitsakosr21 : o robben oxi ego pistebo o ibraimovic eprepe na itan!
19:13
manos : ontws re paidia o robben akize na einai stin 3ada kai mn sou pw na kerdisei ki'olas...
19:13
polios : πιστεύω ότι την χρυσή μπάλα την αξίζει ο ροναλντο .
19:15
o_erotokritos : o ronaldo to axizei me tin emfanisi tou,o ribert eixe ena super robben dipl tou ki o messi einai to politimotero granazi mias mixanis.to vraveio einai tou kalit
19:15
Kypros : An itan tetrada tha mporouse na mpi kai o robben..tora omos oxi
19:15
skarou : o messi den 8a eprepe na ine stin triada
19:15
kimwnas : ama den tin pari kai fetos o ronaldo den tha thn pari pote
19:16
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει τη Χρυσή Μπάλα το 2008, όταν φόραγε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
19:16
ibrafag : Μουντιάλ και Χρυσή Μπάλα χωρίς Ίμπρα δεν αξίζει. Το έχει πει και ο ίδιος για το πρώτο
19:17
artemis : πιστευω οτι ο ριμπερι ειναι αυτοσ π αξιζει πραγματικα πηρε τα παντα
19:17
panos13 : tn xrysi mpala tin aksizei o ranaldo giati to vraveio einai tomiko aliws an itan vasi ta tropaia o ribery....o robben dn xwraei se aytous tous treis!!!
19:17
messi <3 : πιστευω οτι ο μεσσι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο ..αλλα ειχε ατυχιες αυτην την χρονια και πιστευω ο ροναλντο με 55 γκολ πρεπει να κερδισει.
19:18
pagouras90 : Vasei apotelesmatwn ribery asuzhthtei.... Apla ronaldo k messi tha einai stn triada mas aresei h oxi gia thn epomenh 5etia epeidh ''poulane''....
19:18
Μαζί έχουν περίπου 100 γκολ κάθε χρονιά. Τι εννοείς πουλάνε;
19:22
ΝΙΚΩΣ : Ο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ "ΑΛΑΝΑΣ"
19:22
ronaldo cr7 : paidia o ribery eixe sth bayern ton robben kai allous paixtarades, o cristiano htan monos tou sth real
19:23
Μάλλον δεν θυμάσαι το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.
19:23
originalistas : Ο Ribery Δεν πηρε μονος του τα παντα..Ειχε και αλλους γυρω του..Απλα ο Ronaldo(Παρ'ολο που δεν τον γουσταρω)πιστευω αξιζει επιτελους να το παρει..
19:24
pagouras90 : Ayto ennow poulane. oti vazoun polla goal kai oi 2.k gia ta epomena 5 xronia oi omades tous me to batzet p exoun tha vazoun akoma perissotera stis xetafolevante
19:25
cr7-ronaldo : pagouras90 pes poios allos paixteis kanei auta pou kanoun ronaldo k messi? ennoite oti 8a einai auyh gia ta epomena 5 xronia, afou den uparxoun kaluterh apo aut
19:25
nikolas liverpool 1892 : paides ronaldo dagkwto!an einai dikaios o thesmos!!gt to amfisvhtw auto an krinw apo tis 4 diadoxikes tou messi athws mia aksize o shneider k mia o cr7!
19:25
stefanKlaç : αυτος που το αξιζει ειναι ο Ριμπερι που περσι τα κατεκτησε ολα αν και υποστηριζω Μπαρτσελονα
19:26
davidvilla : οζιλ,αλονσο,ντι μαρια,μπενζεμα,κεντιρα,ραμος?δεν ειναι μονος.ισχυει βεβαια οτι ειναι ο πιο ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης.ειναι πολλοι παιχτες που δεν πηραν ποτε
19:27
stefanKlaç : αυτος που το αξιζει ειναι ο Ριμπερι που περσι τα κατεκτησε ολα αν και υποστηριζω Μπαρτσελονα να υπενθυμισω οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα οχι ατομικο
19:27
kotsos & Kristo : telika re paidia poio einai to vasiko kritirio na kseroume diladi... ta polla goal h oi poles koupes
19:31
Δεν μετράνε τα γκολ και οι κούπες. Απλά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη χρονιά. Αυτός είναι ο ορισμός. Άλλωστε το προηγούμενο βραβείο της FIFA λεγόταν: FIFA World Player of the Year
19:31
geomixc : to thema den einai an katekstisan kati h oxi to thema einai an ksexwrisan me diafora kai me ti sunisfora tous kanan tin diafora kai prosferan goal kai theama!!
19:32
Ο Νόιερ καλύτερος γκολκίπερ για το 2013!
19:32
Φίλιπ Λαμ, Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα και Ντάνι Αλβες η καλύτερη άμυνα του 2013.
19:34
Τσάβι Ερνάντεθ, Αντρές Ινιέστα και Φραν Ριμπερί οι τρεις του κέντρου
19:35
Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην επίθεση.
19:37
Η καλύτερη ενδεκάδα για το 2013: Νόιερ - Φίλιπ Λαμ, Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Αλβες -  Τσάβι Ερνάντεθ, Αντρές Ινιέστα, Φρανκ Ριμπερί - Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σε διάταξη 4-3-3
19:39
kotsos & Kristo : e tote re paidia o Bale ekane tin diafora persi pou itan mia omada monos tou...
19:39
Δημήτρης Κ : Μπαρτσα-Ρεαλ0Μπαγιερν η ενδεκαδα.. Ακομα γελαω με την επιλογη του Ραμος!!
19:40
chris : Υποστηριζω μεσσι αλλα πιστευω οτι η φετινη χρυση μπαλα αξιζει στον ροναλντο
19:41
nikolas liverpool 1892 : ante k apo tou xronou k o megalos luiz suarez sth thesh tou souhdou!!1
19:42
Το προεδρικό βραβείο στον πρώην πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ
19:42
Salpi : Καλησπερα σ'ολη την παρεα!Το βραβειο ειναι ατομικο,δεν αναφερεται σε ποσες κουπες κατεκτησε ο καθενας,μην λεμε συνεχεια τα ιδια!
19:44
real madrid : padia posa xronia synexomena pairnei to vraveio o messi?vlepw cristiano an kai sarwse tis koupes o riberi
19:44
Τέσσερα χρόνια
19:45
nikos7 : πστευω πως messi και ronaldo ειναι 5 επιπεδα πανω απο ολους τους αλλους...αν και μ αρεσει ο messi επιδη ειχε πολλους τραυματισμους θα την παρει ο ronaldo
19:45
davidvilla : ο Ρομπεν τα εκανε ολα που ειναι?οι κομπανυ-αντι ραμος και γιαγια τουρε αντι τσαβι(με ολο το σεβασμο)?συγγνωμη αλλα ειναι κολλημενοι αυτοι που ψηφιζουν
19:45
Pavlos : Ο Σουηδος φιλε μου φετος τα παει ακομα πιο καλα! Το μονο που τον παει πισω ειναι η απουσια του απο την Βραζιλια
19:47
antonis : o ronaldo pou htan ena megalo talento eftase na einai se 2 giganties omades tou podosfairou o super star kai na einai astamatitos...mono 1 xrysh mpala...eleos
19:47
Αν μιλάς για τον κανονικό Ρονάλντο, έχει δύο Χρυσές Μπάλες. Το 1997 με την Μπαρτσελόνα και το 2002 με την Ρεάλ
19:48
Rigas : Ο Νοιερ να το παρει!Ο ανθρωπος κατεβασε ρολα περυσι!!
19:48
Spiroscisse9 : Exeis apolyto dikio. O toure kai o kompany 8a prepe na einai sigoura mesa... Nai, o tsavi einai 8rylos alla den eixa kali xronia gia na einai edw...
19:49
ΓΙΑΝΝΗΣ : ειναι η σειρα του ροναλντο
19:49
petros7 : stis 19.30 de tha ginotan i aponomh? pote telika tha arxisei dn mporw na perimenw allo !!!!!
19:50
Υπομονή. τώρα βλέπουμε Αντριάνα και Φερνάντα Λίμα. Ανάμεσά τους ο Ρονάλντο (ο Βραζιλιάνος) και ο Νειμάρ Τζούνιορ. 
19:51
nikolas1892sparti : Και του χρονου τετοιο καιρο,ο μεγαλος Σουαρεζ με τη χρυση μπαλα στα χερια
19:51
redman : Μπορειο κατοχος να παραιτηθει?
19:51
Γιατί να το κάνει αυτό;
19:51
nikolas liverpool 1892 : sumfvnv apoluta m davidvilla!!!!oso gia ton pavlo thelw n tou pw pws o suarez exei 22 goal se 16 paixnidia k dn paizei eurwph skepsou tou xronou!!
19:52
Xatzhgiannhsss OEOEOE : C7 for ever and ever !!
19:54
panos : einai h seira tou ronaldo giannh alla pisteueis oti einai kaluteros apo ton messi???
19:54
real madrid : ta kostoumia tou messi...san tis gravates tou thanasi!
19:54
Τρομερό το κόκκινο που φοράει σήμερα. Κάνει τη διαφορά στη μαυρίλα. 
19:54
Laziali10 : Ε ανεβαστε καμια φωτο να βλεπουμε και εμεις την Λιμα...Μην ειστε παρτακιδες :P ...Δωστε φαι στον λαοοο
19:55

19:55
δόκτορ : Για τον Τσαβι δικιο εχετε, δεν ηταν και απο τις καλυτερες χρονιες του αλλα για τον Ραμος εχετε αδικο! ολη η αμυνα της ρεαλ ειναι αυτος!!
19:57
αντονισπ99 : o messi einai me megali diafora o koryfaios podosfairistis tou planiti k prepei na kataktisei akomi mia xrysh bala... MESSSSIII
19:58
leo13 4ever : o doktor dikio exei o ramos monos itan einai kai 8a einai
19:58
Salonikios : Ο ραμος και ο Αλβες για ποιον λογο; Κομπανυ προτιμω για την θεση του σεντερ μπακ!Αν το παρουμε απο αποψη πρωταθληματος το Αγγλικο ειναι 2 φορες πιο δυσκολο
19:59
H Σίλβια Νάιντ η καλύτερη τεχνικός στο γυναικείο ποδόσφαιρο για το 2013. 
19:59
giwrgos : exei parei xrush mpala o robben??
19:59
Όχι
20:00
Δημήτρης Κ : Ο καλυτερος της Ρεαλ μπορει να ηταν ο Ραμος... Ο καλυτερος της ευρωπης δεν ηταν σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση!!
20:00
Πάνος : Θεωρείς οτι στην τριάδα πρεπει να βρεθεί κάποιος άλλος στην θέση του μεσσι που δεν έκανε καλή σεζόν
20:01
Όχι, έπρεπε να είναι ο Μέσι. Επίσης μην μπερδεύεστε. Είναι χρονιά και όχι σεζόν. 
20:02
Ο Χάινκες καλύτερος τεχνικός στο αντρικό ποδόσφαιρο (το κανονικό δηλαδή) για το 2013
20:02
stefanKlaç : μ'αρεσει παντως που ειμαστε "οι γνωστες" πρεπει η uefa και η fifa παρει μαζι της καποιους απο μας
20:03
George : Το ακρον αωτον του παραλογισμου η συμμετοχη του Xavi στην κορυφαια 11αδα. Ηταν απο τις χειροτερες χρονιες της καριερας του. Ελεος, ελειψαν οι μεσοι δηλαδη;
20:03
Πλησιάζουμε στην ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013
20:05
Η Καλύτερη ενδεκάδα για το 2013. Όλοι στα μαύρα και ο Μέσι στα κόκκινα.
20:05
Θου Βου : Αργουν τα βαφτισια;
20:05
Salonikios : ποιον πιστευεις;
20:05
Κριστιάνο Ρονάλντο
20:06
President : Αν κρινουμε απο τα κριτηρια που επιλεχθηκε ο προπονητης... Νομιζω πως ο Ριμπερι ειναι το φαβορι !!!
20:06
γεω99 : ναι η εντεκαδα δεν ηταν και πολυ πετυχημενη :(
20:07
kostis : παιδες, η απονομή είναι συνδυασμός ικανότητας και μάρκετινγκ ! στο 2014 ζούμε...
20:08
Γιαννης : Εγω πιστςυω οτι θα το παρει ο Μεσσι.Εσεις τι πιστευετε;;
20:09
christos : Συγνώμη για τον falcao καμία κουβέντα;;;;;
20:10
Έχω να πω τις καλύτερες αλλά δεν είναι για τώρα
20:10
chris7 : φιλε κοστη εχεις απολυτο δικιο
20:11
Alex : Παιδια για μενα ο Ροναλντο ειναι ο καλυτερος του κοσμου και καργα αδικημενος αυτα τα χρονια! Αποψη μου...
20:12
nikos : o falcao an h8ele doksa as paratage to xrhma. den tou ftaiei kaneis.evale panw apo th kariera to ''marouli''
20:12
Χρηστος : Γιατι τι εκανε ο Φαλκαο ; α ναι πηρε 60 εκατομμυρια . ρε σοβαρευτειτε λιγο
20:13
markos : kalos pextis o riberi alla ta asteria eiai oi mesi kai ronaldo...ena epipedo katw o gallos
20:15
President : Ο Φαλκαο αν επαιζε στην Παρι ή στην Μπαρτσα αντι για την Μονακο ... θα μιλουσαμε διαφορετικα τωρα! Αδικει τον εαυτο του!
20:15
Alex : Προς το παρον Μαρκο ο Ροναλντο και ο Μεσσι ζουνε στην κορυφη και οι αμεσως επομενοι ειναι στην μεση του βουνου
20:15
sivotas : Ο Ράμος ειναι ο κορυφαιος του ειδους εδω και χρονια...Αντι για Τσαβι επρεπε να ειναι Τουρε η Οζιλ..Οσο για τη χρυση μπαλα ο Ροναλντο εχει κανει τρομερη χρονια..
20:15
panost : Οχι και αδικημενος ο ροναλντο!Ποτε ηταν καλυτερος του μεσι 2009,2010,2011,2012
20:16
Laziali10 : Καλος ο ριμπερι , αλλα οχι ο καλυτερος....Δεν μπορει να παρει την ομαδα στην πλατη του,..Απλα ειναι καλοδουλεμενη ομαδα η Μπαγιερν και ξεχωριζει
20:16
yiannis77mani : Έπρεπε να το δίνουν στον ΜARADONA για μιά ζωή..
20:16
Σωστός
20:17
empty : Φίλε έχεις δίκιο.
20:17
themis : ο ροναλντο δεν ειναι αδικημενος,ατυχος ειναι..που επεσε στην ιδια περιοδο με τον μεσσι
20:17
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ CH.L ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η BAYERN. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ....
20:19
γεω99 : βγηκε επιτελους???
20:20
Γιαννης : themis συμφονω απολυτως
20:20
zagki : Παιδια εγω επιλεγω RONALDO ως το καλυτερο του κοσμου και απο αποψη σκοραρισματος και απο αποψη τεχνικης και γενικα ειναι πιο ολοκληρομενος απ τους αλλους 2...
20:21
Pete : Αν αργησουν και αλλο να την δωσουν θα παω εγω να την παρω
20:22
δημητρης : panost ειναι αδικιμενος ο ροναλντο...και ο μεσσι ευνοημενος...τις 2 απο τις 4 δεν τις αξιζε...μια θα επρεπε να ειχε παρει σιγουρα ο Sneider το 2009 νμζω...
20:23
Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ έχει ολοκληρωθεί και τώρα δίνεται το βραβείο Fair Play
20:24
Το βραβείο Fair Play για το 2013 πήρε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αφγανιστάν
20:25
kostas : zagki συμφωνώ 100% μαζι σου.
20:27
kostas : Μην λετε ο ταδε επειδη ειναι καλυτερος γιατι το βραβειο ειναι ανα χρονο αρα ειναι θεμα φορμας και αποδοσης οχι ποδοσφαιρικης αξιας καθαρα
20:29
Το καλύτερο γκολ για το 2013
20:32
ροναλντο : μηπως λεω μηπως εχει αργησει λιγο η χρυση μπαλα?????????????
20:32
Ήρθε η ώρα της!
20:33
Έχουμε δρόμο ακόμα. Θα μας ξενυχτήσουν. 
20:38
Αποθεώνεται ο Πελέ, ο οποίος σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα! Δάκρυσε ο Βραζιλιάνος. 
20:39
yoshi : μεχρι να τη δωσουν θα εχουν αλλαξει οι υποψηφιοτητες
20:39
Lio Giorgio : Τόσα βραβεία ούτε στα αρίων δεν δίνανε!
20:45
Πριν τη Χρυσή Μπάλα θα δοθεί το βραβείο για την καλύτερη παίκτρια στον κόσμο. 
20:47
Η Γερμανίδα τερματοφύλακας, Ναντίν Άνγκερερ, καλύτερη παίκτρια για το 2013.
20:48
Τάσος : Ούτε ο Φώσκολος να το σκηνοθετούσε! περισσότερη εξέλιξη θα είχε..
20:49
Έφτασε η μεγάλη στιγμή της βραδιάς!
20:51
Κριστιάνο Ρονάλντο ο νικητής!
20:52
Συγκινημένος ο Ρονάλντο, κάνει δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια.
20:53
Μαζί με τον γιο του ο Πορτογάλος.
20:59
Τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα, τρεις της Μπάγερν και από δύο της Ρεάλ και της Παρί Σεν-Ζερμέν συνθέτουν την ιδανική 11άδα του 2013: Νόιερ, Λαμ, Σέρχιο Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Άλβες, Ινιέστα, Τσάβι, Ριμπερί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι, Ιμπραχίμοβιτς.
21:00
Καλύτερη παίκτρια η Άνγκερερ

Κορυφαίος προπονητής ο Χάινκες

Κορυφαία προπονητής γυναικείας ομάδας

Καλύτερο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς
21:01
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK