Η Παρί "φωνάζει" πως έχει ανάγκη τον Νεϊμάρ

Η απόκτηση του Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι επιτακτική για την Παρί Σεν Ζερμέν που έδειξε προβλήματα στο φιλικό με την Τότεναμ με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-2 (VIDEO).

Η Παρί "φωνάζει" πως έχει ανάγκη τον Νεϊμάρ

H Tότεναμ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έδωσε ένα καλό μάθημα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο μεταξύ τους φιλικό στο Ορλάντο των ΗΠΑ, νικώντας την με 4-2. Οι Παριζιάνοι φαίνεται πως περιμένουν τον Νεϊμάρ και ως εκ τούτου δεν μπορούν να... συγκεντρωθούν αγωνιστικά με αποτέλεσμα να δείξουν τις αδυναμίες τους στο παιχνίδι.

Ο Καβάνι έδειχνε να είναι μόνος του και χωρίς πολλές βοήθειες επιθετικά, ειδικά χωρίς τον Ντι Μαρία, ωστόσο άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Ωστόσο οι Λονδρέζοι απάντησαν με εκπληκτική προσπάθεια του Έρικσεν εκτός περιοχής στο 11' και πήραν προβάδισμα με τον Ντάιερ στο 18'.

Ο Παστόρε ισοφάρισε για λογαριασμό της Παρί στο 36ο λεπτό, όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Τραπ δέχθηκε κόκκινη κάρτα κι έτσι η Τότεναμ πέτυχε δύο γκολ με σουτ του Αλντερβάιρελντ στο 82' και πέναλτι του Κέιν στο 88'.

Phelan Ebenhack/AP Images for International Champions Cup

ΠΑΡΙ ΣΖ:Τραπ, Ντάνι Άλβες (68' Ενκουνκού), Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Κουρζαουά (68' Γιούρι), Μότα (68' Καλεγκάρι), Ραμπιό (46' Ματουιντί), Γκουέδες (48' Αρεολά), Παστόρε (68' Ντε Μαρία), Λο Σέλσο (46' Μπερνεντέ), Καβάνι (46' Χεσέ Ροντρίγκες).

ΤΟΤΕΝΑΜ:Λορίς (46' Φορμ), Κάρτερ-Βίκερς (46' Τρίπιερ), Γουόκερ-Πίτερς (46' Αλντερβάιρελντ), Βερτόνχεν (46' Βίμερ), Ντέιβις, Εν'Κουντού (46' Ντέλε Άλι), Ντάιερ (46' Γουανιάμα), Ντεμπελέ (60' Γουίνκς), Ονομά (46' Όκλεϊ-Μπουθ), Έρικσεν, Γιάνσεν (46' Κέιν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK