Σκόρπισε τη Μίλαν η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 5-1 τη Μίλαν για το international champions cup στις ΗΠΑ. Δύο γκολ ο Γιόβετιτς για την ομάδα του Πελεγκρίνι η οποία προηγήθηκε με 4-0 στο 27'. Απογοητευτικοί οι "ροσονέρι".

Σκόρπισε τη Μίλαν η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Το live του αγώνα

Η αγγλική ομάδα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επιβάλλει το δικό της ρυθμό αφού έτσι και αλλιώς δεν έβρισκε σθεναρή αντίσταση από μία φοβισμένη Μίλαν.

Μέσα σ' ένα δίλεπτο μάλιστα οι "πολίτες" προηγήθηκαν 2-0 και έδειξαν από το πρώτο τέταρτο τις άγριες διαθέσεις τους. Στο 12' ο Γιόβετιτς άνοιξε το σκορ ενώ στο 14' ο Σινγκέρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Σίτι συνέχιζε να πιέζει και στο 24' πέτυχε και τρίτο γκολ με κάποια δόση τύχης αφού το σουτ του Νάβας κόντραρε και άλλαξε πορεία. Ηταν όμως τέτοια η θάλασσα της άμυνας της Μίλαν που μετά από τρία λεπτά δέχθηκε γκολ και από το νεαρό Ιχενάτσο.

Λίγο πριν το ημίχρονο οι Ιταλοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Μουντάρι (42') αλλά αυτό που πραγματικά τους γλίτωσε από τα πολύ χειρότερα ήταν η βροχή στην ανάπαυλα που ήταν τρομερά ισχυρή.

Το παιχνίδι άρχισε μετά από τριάντα λεπτά και οι δύο ομάδες δεν είχαν πια ρυθμό. Αυτό βέβαια ουδόλως εμπόδισε τη Σίτι να πετύχει και 5ο γκολ με τον Γιόβετιτς στο 56'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK