Φοράς φανέλα Μέσι ή Κριστιάνο; Τιμωρία 80 βουρδουλιές!

Η παράνοια σε όλο το μεγαλείο της. H ISIS παρουσίασε στη δημοσιότητα λίστα με ποδοσφαιρικές φανέλες που δεν επιτρέπεται να φορούν οι πιστοί του ισλαμικού κράτους, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται μέσα στη "μαύρη λίστα". Διαβάστε το story.

Φοράς φανέλα Μέσι ή Κριστιάνο; Τιμωρία 80 βουρδουλιές!

Λέγεται κατά κόρον ότι το ποδόσφαιρο ενώνει τους φιλάθλους όμως στο ισλαμικό κράτος το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο βρίσκεται υπό διωγμό. Όχι βέβαια αυτό καθαυτό αλλά οι εκπρόσωποί του, με το "Ισλαμικό Κράτος" (ISIS) να δίνει στη δημοσιότητα μία λίστα με φανέλες ποδοσφαίρου που απαγορεύεται να φορούν οι πιστοί του στην επαρχία Αλ Φουράτ του Ιράκ.

Φοράς φανέλα Μέσι ή Κριστιάνο; Τιμωρία 80 βουρδουλιές!

Στη μαύρη λίστα είναι όλες οι ποδοσφαιρικές φανέλες που έχουν την υπογραφή της Nike και της Adidas, σύλλογοι που προέρχονται από Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και ΗΠΑ, ενώ υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη "ευαισθησία" αν κάποιος φορέσει φανέλα των Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα και μάλιστα με ονόματα όπως αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του ISIS Αλ-Φουράτ, όποιος... τολμήσει να αγνοήσει την προειδοποίηση θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, αφού σύμφωνα με το νόμο κινδυνεύει να δεχτεί ακόμα και 80 χτυπήματα με μαστίγιο σε δημόσια θέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK