Ούτε σε πενταήμερη κάναμε ό,τι ο Ραμί!

Η νίκη των Γάλλων επί της Αργεντινής για τους 16 του Μουντιάλ, προκάλεσε.. πανζουρλισμό στους παίκτες της ομάδας. Διάβασε τι είχε να πει ο Ραμί για τα όσα ακολούθησαν στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι "τρικολόρ" και θα καταλάβεις.

Ούτε σε πενταήμερη κάναμε ό,τι ο Ραμί!
ΑΡ

Ο Αντίλ Ραμί στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου εντελώς ξεκούραστα. Έχοντας μηδέν συμμετοχές σε εφτά αγωνιστικές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απ' τους ομίλους μέχρι και τον τελικό.

Πρώτος μάγκας!

Παρόλα αυτά, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των γαλλικών media για λόγους που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός της Μαρσέιγ αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο "TF1" μια ιστορία απ' το Μουντιάλ που λίγο-πολύ είχε γίνει γνωστή, δίχως όμως τις "πικάντικες" λεπτομέρειες.

" Μετά την νίκη μας επί της Αργεντινής πήγαμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε", άρχισε να λέει ο Ραμί. " Επικρατούσε μια ατμόσφαιρα εκδρομής. Όλοι ήμασταν χαλαροί και όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο αρχίσαμε να τραγουδάμε στους διαδρόμους. Εγώ, πιστός στις "παραδόσεις" μου, έβαλα το κράνος μου και έπαιξα γυμνός Fortnite στο δωμάτιό μου".

Περιττό να σας αναφέρουμε πως όλοι στο στούντιο ξέσπασαν σε γέλια. Οι παίκτες των "τρικολόρ" ήταν... μεθυσμένοι απ' το νέκταρ της επιτυχίας ενάντια στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Λογικό...

Ο 32χρονος Γάλλος συνέχισε την ιστορία του λέγοντας: " Τραγούδια παντού. Κάποια απ' τα παιδιά άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες ώστε όσοι κοιμούνταν να ξυπνήσουν. Κάποια στιγμή χτύπησε και η δική μου πόρτα. Ήταν ο Μεντί. Πήρα έναν πυροσβεστήρα που είχα στο δωμάτιό μου και άρχισα να τους κυνηγάω. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν λόγω της χαζομάρας μας".

Διότι, όπως περιέγραψε, ο χώρος είχε ήδη γεμίσει με αφρό και αναθυμιάσεις...

Τα παιδιαρίσματα ξύπνησαν μέχρι και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπα, ωστόσο για καλή τους τύχη το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK