Γκίνια και από την άσπρη βούλα για τον Πάτο!

Ο Αλεσάντρε Πάτο πήγε να δώσει την νίκη στην Tianjin Quanjian όμως έστειλε τη μπάλα στα... πουλιά από το σημείο του πέναλτι, και έκανε μέχρι τον Καναβάρο να χαμογελάσει (VIDEO).

Brazil's Alexandre Pato celebrates after scoring a goal against Australia during a friendly soccer match in Brasilia, Brazil, Saturday, Sept. 7, 2013. Brazil defeated Australia 6-0. (AP Photo/Felipe Dana)
Brazil's Alexandre Pato celebrates after scoring a goal against Australia during a friendly soccer match in Brasilia, Brazil, Saturday, Sept. 7, 2013. Brazil defeated Australia 6-0. (AP Photo/Felipe Dana) AP

Κάποτε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας που είχε έρθει ποτέ στην Ευρώπη, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Αλεσάντρε Πάτο πήρε την... κατιούσα και για αυτό στα 27 του άφησε την Ευρώπη για να μετακομίσει στην Ασία και στην Κίνα.

Το πόσο μεγάλη γκίνια έχει αυτό το διάστημα φρόντισε να το επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά το Σάββατο, με την Tianjin Quanjian να μένει στο 1-1 στην έδρα της Shanghai Shenhua (την ομάδα των Τέβες και Γκουαρίν) αλλά να χάνει χρυσή ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο.

Ο Αλεσάντρε Πάτο ανέλαβε την εκτέλεση στο 88' αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, "αναγκάζοντας" τον Φάμπιο Καναβάρο στον πάγκο να σκάσει χαμόγελο και έναν αντίπαλο να τον παρηγορήσει μετά την απώλεια του πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK