Η FIFA ανέβαλε τη διαδικασία υποβολής προσφορών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Η FIFA ανακοίνωσε πως η διαδικασία υποβολής προσφορών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 αναβάλλεται μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τις αναθέσεις των διοργανώσεων του 2018 και 2022.

Η FIFA ανέβαλε τη διαδικασία υποβολής προσφορών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Ακόμα ένα πλήγμα δέχθηκε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς, όπως γνωστοποίησε μέσω γενικού γραμματέα της Ζερόμ Βαλκ, η διαδικασία υποβολής προσφορών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 αναβάλλεται μέχρι να ξεκαθαρίσει το σοβαρό ζήτημα διαφθοράς στους κόλπους της.

Το FBI και οι εισαγγελείς της Ελβετίας συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να αποκαλυφθεί αν υπήρξαν παραβάσεις στην ανάθεση των διοργανώσεων του 2018 και του 2022. Ο Βαλκ τόνισε πως όλες οι ομοσπονδίες, εκτός της Ασίας μπορούν να καταθέσουν κανονικά τις υποψηφιότητές τους, αλλά η απόφαση θα παρθεί τον Μάιο του 2017.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Guardian" οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς αναμένεται να είναι μεταξύ των χωρών που θα διεκδικήσουν το... χρίσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμένει στην προεδρία της FIFA μέχρι τον Δεκέμβριο ο Μπλάτερ

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ