Η FIFA αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση βίντεο

Σε μία σημαντική καινοτομία προχωράει η FIFA, η οποία αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση βίντεο σε αγώνες ποδοσφαίρου από τη σεζόν 2017-18.

Η FIFA αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση βίντεο

Ιστορική ημέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι 5η Μαρτίου, καθώς το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει τη χρήση βίντεο, έστω και σε δοκιμαστική μορφή, από τη σεζόν 2017-18.

Η FIFA θα αποκτήσει πλήρη γνώση των πλεονεκτημάτων, αλλά και των μειονεκτημάτων που έχει η χρήση βίντεο μέσω της δοκιμαστικής περιόδου.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, 12 λίγκες και μία ομοσπονδία έχει εκφράσει ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσει την επαναστατική μέθοδο. Ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, με δηλώσεις του, χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, ιστορική τη συγκεκριμένη απόφαση.

"Πήρε μία πραγματικά ιστορική απόφαση για το ποδόσφαιρο. Η FIFA και το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο προχωράει τη συζήτηση και δεν πρόκειται να την σταματήσει. Έχουμε αποδείξει πως ακούμε τόσο τους φιλάθλους, όσο και τους παίκτες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ