Η φωτογραφία με Μέσι-Ρονάλντο που σε κάνει να... λυγίσεις!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τον Λιονέλ Μέσι στη μάχη για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της FIFA για τη σεζόν 2016-17, αλλά τη βραδιά της βράβευσής του αυτός που ξεχώρισε ήταν ο γιος του CR7 (PHOTOS)!

Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πεινασμένος για τίτλους εξακολουθεί να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και συνεχίζει να σαρώνει στις ατομικές διακρίσεις, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να παραλαμβάνει το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο το βραβείο The Best, τίτλος που δίνει η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν 2016-17.

Ο διαγωνισμός αυτός βρίσκεται μόλις στο δεύτερο χρόνο ζωής του και ο CR7 είχε πάρει τον τίτλο και πέρυσι, ενώ φέτος είδε τους Μέσι και Νεϊμάρ να τον ακολουθούν σε ψήφους και να συμπληρώνουν το σχετικό πόντιουμ.

Σε μία βραδιά πάντως που έλαμψαν οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και αρκετές διασημότητες, εκείνος που κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους ήταν ένας πιτσιρικάς.

Όχι οποιοσδήποτε νεαρός αλλά ο πρωτότοκος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο (συνόδευε τον πατέρα του όπως και η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, σύντροφος του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης), ο οποίος λίγο πριν σφίξουν τα χέρια Ρονάλντο και Μέσι, "έκλεψε την παράσταση" με τη δική του χειραψία με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK