Η γύμνια της Αργεντινής χωρίς τον Μέσι σε μία PHOTO!

Η Αργεντινή εμφανίστηκε ανήμπορη στον πρώτο αγώνα της χωρίς τον Μέσι μετά την τιμωρία του και η εξάρτησή της από τον Pulga αποτυπώνεται χαρακτηριστικά μέσω μίας και μόνο φωτογραφίας!

In this photo taken Thursday March 23, 2017 assistant referee Emerson Augusto de Carvalho, left, talks to Argentina's Lionel Messi, right, during a World Cup qualifying match against Chile in Buenos Aires, Argentina. Messi has been banned from Argentina's next four World Cup qualifiers, starting with Tuesday's game in Bolivia, for "having directed insulting words at an assistant referee" during a home qualifier against Chile on Thursday, FIFA said hours before kickoff in La Paz.(AP Photo/Victor R. Caivano)
In this photo taken Thursday March 23, 2017 assistant referee Emerson Augusto de Carvalho, left, talks to Argentina's Lionel Messi, right, during a World Cup qualifying match against Chile in Buenos Aires, Argentina. Messi has been banned from Argentina's next four World Cup qualifiers, starting with Tuesday's game in Bolivia, for "having directed insulting words at an assistant referee" during a home qualifier against Chile on Thursday, FIFA said hours before kickoff in La Paz.(AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το μοναδικό γκολ της Αργεντινής (από την άσπρη βούλα) στο εντός έδρας ματς με την Χιλή όμως τον αγώνα αυτό θα τον θυμάται πάντα με μία πίκρα. Και αυτό γιατί το ξέσπασμά του προς τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε είχε ως αποτέλεσμα η FIFA να του επιβάλλει σκληρή τιμωρία, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να είναι υποχρεωμένος να απέχει από 4 επίσημα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του.

"Δεν έβρισα το βοηθό, πάνω στην ένταση της στιγμής είπα κάποια λόγια στον αέρα", φέρεται να έχει πει ο Μέσι αναφορικά με την τιμωρία του, με το πρώτο ματς της "αλμπισελέστε" χωρίς τον ηγέτη της να την βρίσκει πάντως να χάνει με "κάτω τα χέρια", 2-0 από την Βολιβία.

Είναι μάλιστα τέτοια η ανησυχία των φίλων της Αργεντινής για το αν καταφέρει η ομάδα τους να προλάβει το τρένο για τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας ώστε εδώ και λίγες ώρες να κάνει θραύση μία φωτογραφία στα social media, που δείχνει επακριβώς το πόσο σημαντικός είναι ο Μέσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πριν την τιμωρία, ο Μέσι εμφανίζεται να σπρώχνει από πίσω το πούλμαν της εθνικής Αργεντινής για να φτάσει στη Ρωσία ενώ με τον Μέσι "δεμένο" μετά την τιμωρία, το πούλμαν πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση...

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK