Η γυμνή αγκαλιά του Γκαράι, το νέο σόου του Γκατούζο και ο "κολλημένος" με την Μπάγερν Νοβίτσκι

Το ξέσπασμα του Γκατούζο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η τρέλα του Ομπαμεγιάνγκ με τα πανάκριβα αμάξια, ο ποδοσφαιρόφιλος Νοβίτσκι και η πρώην σύντροφος Νεϊμάρ που μαγεύει το Instagram. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEO.

Η γυμνή αγκαλιά του Γκαράι, το νέο σόου του Γκατούζο και ο "κολλημένος" με την Μπάγερν Νοβίτσκι

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και gossip από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

"ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ" Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ

Ο Τζενάρο Γκατούζο έζησε (κάτι παραπάνω από) έντονα το ματς πρωταθλήματος με την Κιέβο Βερόνα που βρήκε την Μίλαν να επικρατεί 3-2 χάρη στο νικητήριο γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 82ο λεπτό και το αποκορύφωμα στις εξτρίμ αντιδράσεις του στον πάγκο ήρθε στις καθυστερήσεις. Δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα είχε γίνει... ηφαίστειο και ρωτούσε συνέχεια τον τέταρτο διαιτητή: "Μα μπορώ να ξέρω πόσο έχει ακόμα για το τέλος;" ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στο βοηθό του για να του δώσει το κινητό του και να τσεκάρει τις καθυστερήσεις μέσω του χρονομέτρου. Εν τω μεταξύ ο διαιτητής σφύριξε λήξη και ο "Ρίνγκιο" ανακουφίστηκε...

Ο ΓΚΑΡΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΓΥΜΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Η σύζυγος του Εσεκιέλ Γκαράι, Ταμάρα Γκόρο, είχε ένα "ζόρικο" Σάββατο καθώς κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού φεστιβάλ στην Βαλένθια έπεσε θύμα ληστείας και πέρασε όλο το βράδυ της στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Το γεγονός πάντως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να ρίξει το ηθικό της και 24 ώρες αργότερα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τον άσο της Βαλένθια όπου οι δυο τους είναι γυμνοί και αγκαλιάζονται, με το εξής μήνυμα: "Μία ειλικρινής αγκαλιά". Σημειώνεται πως οι δυο τους είναι μαζί από το 2010 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Οκτώβριο του 2015 απέκτησαν την κόρη τους Σάιλα μέσω παρένθετης μητέρας ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησαν τον πρώτο τους βιολογικό γιο, τον Αντόνιο.

Ο ΝΟΒΙΤΣΚΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ, ΒΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι είναι ένας από τους κορυφαίους πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών στο NBA και ένας από τους μόλις επτά παίκτες που έχουν παίξει τουλάχιστον 20 σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, παρόλα αυτά δεν είναι μόνο λάτρης του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου. Δεν κρύβει μάλιστα πως είναι φανατικός της Μπάγερν Μονάχου και έχει επικές μάχες μέσω Twitter με τον Τζόελ Εμπίντ που υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ενόψει δε των προημιτελικών του CL που βρίσκουν την Μπάγερν αντιμέτωπη με την Σεβίλλη δεν δίστασε να δηλώσει στην ισπανική Marca πως "η Σεβίλλη είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ χειρότερη κλήρωση. Είναι δε ευτύχημα ότι παίζουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας". Κατέληξε δε πως έχουν απομείνει οι καλύτεροι και αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια, ειδικά στο ζευγάρι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ...

Η γυμνή αγκαλιά του Γκαράι, το νέο σόου του Γκατούζο και ο "κολλημένος" με την Μπάγερν Νοβίτσκι

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΑΛΗ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνοδεύεται από τη φήμη του ποδοσφαιριστή που του αρέσει η χλιδάτη ζωή και η συλλογή σούπερ αμαξιών είναι ένα απτό παράδειγμα του πλούτου του. Όπως μάλιστα αποκάλυψαν αγγλικά ΜΜΕ, έχει ήδη εισάγει μερικά από τα αμάξια του στην Αγγλία μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ και αυτά είναι παρκαρισμένα έξω από υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η συνολική αξία όλων των οχημάτων που έχει... κοτσάρει έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει, είναι γύρω στις 850.000 λίρες (περίπου 965.000 ευρώ) ενώ τα αυτοκίνητα που κατέχει και που έχει αφήσει πίσω στην Γερμανία όπου έπαιζε μέχρι πρότινος (Ντόρτμουντ) έχουν αξία 2.000.000 λιρών!

Η γυμνή αγκαλιά του Γκαράι, το νέο σόου του Γκατούζο και ο "κολλημένος" με την Μπάγερν Νοβίτσκι

H ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΣ

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Μπρούνα Μαρκεζίνε είναι γνωστή τοις πάσοι καθώς το εν λόγω ζευγάρι έχει χωρίσει και τα έχει... ξαναβρεί τουλάχιστον 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια (τώρα είναι μαζί), ωστόσο η Βραζιλιάνα δεν είναι η μοναδική που έχει "βασανίσει" ερωτικά τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Μία ακόμα γυναίκα, μοντέλο στο επάγγελμα, που έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια ουκ ολίγων περιπτέρων ανά τον πλανήτη είναι και η Σοράγια Βούτσελιτς, για χάρη της οποίας μάλιστα στο παρελθόν ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει νοικιάσει και ιδιωτικό τζετ για να τον συναντήσει στην Βαρκελώνη. Πλέον οι δυο τους είναι μακριά, όμως μη νομίζει κανείς πως δεσποινίδα Βούτσελιτς έχει χάσει τη λάμψη της αφού καταφέρνει με άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει να "τρελαίνει" τους περίπου 290.000 ακόλουθούς της στο Instagram. O "λαός της" κάνει ουρά από την Σερβία που βρίσκεται εκείνη, μέχρι την Βραζιλια που κάνει την αποθεραπεία του αυτή την περίοδο ο Νεϊμάρ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara (@sorajavucelic) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara (@sorajavucelic) στις

#loveyouguys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara (@sorajavucelic) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara (@sorajavucelic) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK