Η πρώτη ομάδα στον κόσμο που θα διαφημίζει χασίς στη φανέλα της!

Απίστευτο και όμως αληθινό καθώς βρέθηκε η πρώτη ομάδα στον κόσμο που έχει για χορηγό επιχείρηση που παράγει κάνναβη! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η πρώτη ομάδα στον κόσμο που θα διαφημίζει χασίς στη φανέλα της!

Η S.C. Wiener Viktoria είναι μία από τις ομάδες που έχουν γίνει ευρέως γνωστές όχι μόνο στην Αυστρία αλλά και εκτός συνόρων αφού στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε προγράμματα τόσο για την προστασία αστέγων όσο και για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών.

Εδώ λίγες ημέρες πάντως η συγκεκριμένη ομάδα βρήκε έναν νέο τρόπο για να βρεθεί στον αφρό της επικαιρότητας, χάρη σε μία συνεργασία που δεν την περίμενε ουδείς...

Η πρώτη ομάδα στον κόσμο που θα διαφημίζει χασίς στη φανέλα της!

Πρόκειται για το νέο χορηγό που διαφημίζεται στη φανέλα της, με την εταιρία Flowery Field που δραστηριοποιείται στα προάστια της Βιέννης να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλιέργειας κάναβης, υλικού που χρησιμοποιείται είτε για θεραπευτικούς σκοπούς είτε για παραγωγή ελαφρών ναρκωτικών!

Η ομάδα του Τόνι Πόλστερ (ο Αυστριακός πρώην διεθνής φορ είναι τώρα προπονητής της) θα διαφημίζει πλέον την εν λόγω εταιρία, κάτι που δεν έχει προηγούμενο, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το 30% των εσόδων από τη χορηγία θα διατεθεί σε κοινικωνικά προγράμματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK