Η Ρεάλ η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes".

Το περιοδικό "Forbes" έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις 50 ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Εκτιμάται ότι ο ισπανικός σύλλογος κοστίζει 3,26 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Dallas Cowboys, ομάδα του NFL με αξία στα 3,20 δισεκατομμύρια, την ίδια που έχουν και οι New York Yankees.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 4η θέση με την αξία της να εκτιμάται στα 3,16 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά οι πρώτες 10 ομάδες:

1. Ρεάλ Μαδρίτης (ποδόσφαιρο) - $3.26

2. Dallas Cowboys (NFL) - $3.20

2. New York Yankees (Baseball) - $3.20

4. Μπαρτσελόνα (ποδόσφαιρο) - $3.16

5. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ποδόσφαιρο) - $3.10

6. Λέικερς (NBA) - $2.60

6. New England Patriots (NFL) - $2.60

8. Νιου Γιορκ Νικς (NBA) - $2.50

9. Los Angeles Dodgers (Baseball) - $2.40

9. Washington Redskins (NFL) - $2.40

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα