Ήθελε να παίξει βασικός και απείλησε με πιστόλι τον προπονητή του!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής, με παίκτη να βγάζει πιστόλι για να αναγκάσει τον προπονητή του να τον βάλει να παίξει βασικό. Διαβάστε το story!

Ήθελε να παίξει βασικός και απείλησε με πιστόλι τον προπονητή του!

O κόσμος του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή είναι σοκαρισμένος και αιτία είναι ένα απίστευτο -αλλά δυστυχώς αληθινό- περιστατικό βίας που έλαβε χώρα σε αυτόν.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Σέζαρ Παγκάνι, παίκτης της Escuela Presidente Roca της τρίτης κατηγορίας, ο οποίος έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον προπονητή του με ένα πιστόλι!

Ο λόγος είναι επειδή ήθελε να... παίξει βασικός, με τον παίκτη να μαθαίνει πως θα έμενε στον πάγκο στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και να βγάζει όπλο χωρίς δεύτερη σκέψη, απειλώντας τον προπονητή του Κρίστιαν Νέιρα.

Μετά από αυτό το σκηνικό ο προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς αυτόν, ανακοίνωσαν πως δεν θα κατέβουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν.

Από την πλευρά της, η Λίγκα άρχισε ήδη έρευνες για να ρίξει φως στην υπόθεση, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, με τον Παγκάνι να έχει απειλήσει στο παρελθόν και αρκετούς συμπαίκτες του, έχοντας και τη "στήριξη" αρκετών οπαδών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK