Δύο ασίστ και τρομερή εμφάνιση από Κατσουράνη

Συνεχίζοντας της εκπληκτικές του εμφανίσεις στην Indian Super League, ο Κώστας Κατσουράνης ήταν από τους διακριθέντες της Πούνε Σίτι στη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μουμπάι Σίτι, "δημιουργώντας" και τα δύο γκολ για την ομάδα του.

Δύο ασίστ και τρομερή εμφάνιση από Κατσουράνη

Για ακόμη ένα ματς της Πούνε Σίτι, ο Κώστας Κατσουράνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, "δημιουργώντας" και τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη κόντρα στην Μουμπάι Σίτι me 2-0.

Ο Έλληνας μέσος έδειξε τις διαθέσεις του από το 20ο λεπτό όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στα πόδια του και με δυνατό σουτ την έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Κατσουράνης βρέθηκε μια "ανάσα" από το γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας του το στέρησε.

Με την επανάληψη, ο 35χρονος παίκτης της Πούνε, έβγαλε μια υπέροχη μπαλιά από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, βρίσκοντας τον Ντουντού, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 68', νέα υπέροχη μπαλιά του Κατσουράνη, με τον Παρκ να χάνει "έτοιμο" γκολ.

Ωστόσο, στο 80' ο "Kostas" έβγαλε και δεύτερη ασίστ πάρε-βάλε και πάλι στον Ντουντού που έγραψε το 2-0 και "κλείδωσε" την νίκη της Πούνε Σίτι. Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια το "γιόρτασε" μέσω twitter.

Να σημειώσουμε ότι στην Μουμπάι Σίτι αγωνίζεται επίσης ένας Έλληνας, ο Ηλίας Πολλάλης, ο οποίος είχε παραχωρήσει μια απολαυστική συνέντευξη στο Contra.gr.

Διαβάστε ακόμη:

Σκόρερ ξανά ο Κατσουράνης (VIDEO)

O Kατσουράνης μιλάει για την... άλλη ζωή στην Ινδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK