Πάει Ινδία ο Ροναλντίνιο

Στην Ινδία, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροναλντίνιο. Μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος υπέγραψε στους Ντέλχι Ντάιναμος, έρχεται η σειρά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ να μετακομίσει στο πρωτάθλημα Ινδίας.

Πάει Ινδία ο Ροναλντίνιο

Σε συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο βρίσκεται η Τσενάι Τάιτανς, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ινδίας. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα, μιας και το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μινέιρο έληξε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν και η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος, απ' ότι φαίνεται θα είναι μικρής διάρκειας, για να μπορέσει στην αρχή του επόμενου έτους να παίξει και στις ΗΠΑ που είναι η επιθυμία του.

Ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς, χειρίζεται την υπόθεση και αν καταλήξει θετικά, ο 34χρονος σούπερ σταρ θα μεταβεί άμεσα στην Ινδία για τις υπογραφές.

Να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα Ινδίας μετακόμισε φέτος ο "Μεγαλέξανδρος" του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος θα αγωνίζεται στους Ντέλχι Ντάιναμος!

Πάει Ινδία ο Ροναλντίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK