Τρελό πάρτι στο σπίτι του Ικάρντι λόγω... Αργεντινής!

Ο Χόρχε Σαμπαόλι συμπεριέλαβε τον Μάουρο Ικάρντι στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής και "τρέλανε" την οικογένειά του όπως "αποκάλυψε" με ΤΡΟΜΕΡΟ video η Γουάντα Νάρα!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ξανά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει επίσημων αγώνων, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, και το γεγονός αυτό γιορτάστηκε δεόντως στο σπίτι της οικογένειας...

Απόδειξη ένα εκπληκτικό video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, στο οποίο απεικονίζεται ο γιος της Βαλεντίνο (τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπες) να πανηγυρίζει έξαλλα στο δρόμο στο άκουσμα της είδησης!

"Αγαπημένη μου Αργεντινή, μετά από τέσσερα χρόνια συναντιόμαστε ξανά. Η τελευταία φορά που φόρεσα αυτά τα χρώματα ήταν το 2013, όταν εκπλήρωσα το όνειρό μου να κάνω ντεμπούτο στην εθνική Ανδρών σε ηλικία μόλις 20 ετών χάρη στη δουλειά και στη θυσία μου...

Η υπερηφάνεια και η συγκίνηση που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου είναι πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, έρχεται αυτή η όμορφη είδηση.

Το ότι δηλαδή μπορώ ξανά να φορέσω την ωραιότερη φανέλα, που για κάθε Αργεντινό αντιπροσωπεύει την πατρίδα μας, τη χώρα μας.

Για αυτό το λόγ ευχαριστώ όλους όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα δώσω τα πάντα για σένα, αγαπημένη μου Αργεντινή", έγραψε χαρακτηριστικά στο δικό του λογαριασμό στο Instagram ο αρχηγός της Ίντερ, θέλοντας να εκφράσει τη χαρά του για την επιστροφή του στην "αλμπισελέστε".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK