Η φωτο-απόδειξη πως ο Κεϊρόζ αδημονούσε και πίεζε για την επιστροφή Μασούντ

Πώς και πώς περίμενε ο εκλέκτορας του Ιράν για την ενεργοποίηση του Σοτζέι Μασούντ στο εθνικό συγκρότημα. Η κίνηση που έδειξε πόσο υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι προσφάτως ο Σοτζέι Μασούντ ήταν persona non grata για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν. Από τη μία οι θέσεις του για την αυτοδιάθεση των γυναικών και από την άλλη η επιλογή του να παίξει στο Ισραήλ ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου τον έκαναν μαύρο πρόβατο. Με αποτέλεσμα να μην καλείται από τον Κάρλος Κεϊρόζ με άνωθεν εντολές στην εθνική ομάδα.

Επειδή πάντως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, το διάστημα που μεσολάβησε από το περσινό καλοκαίρι (αγώνες με τη Μακάμπι), η ήπια στάση που κράτησε όλον αυτόν τον καιρό κι -ενδεχομένως- οι εμφανίσεις του με την ΑΕΚ έκαμψαν τις αντιστάσεις φέρνοντας πιο κοντά τις δυο πλευρές. Μέχρι την κλήση του για το φιλικό κόντρα στην Τυνησία. Στο οποίο ο Μασούντ όχι μόνο έπαιξε (για 45 λεπτά), όχι μόνο ήταν στις αρχικές επιλογές του Πορτογάλου εκλέκτορα (μαζί με Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ), αλλά πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τόσο πολύ τον είχε ανάγκη ο Κεϊρόζ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. Αρκεί βέβαια να μην χάσει κάποιο γκολ όπως αυτό με την Ντιναμό Κιέβου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK