Ισόβιο αποκλεισμό του Πλατινί ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA φέρεται να έκανε εισήγηση για τον ισόβιο αποκλεισμό του Μισέλ Πλατινί από οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο!

Ισόβιο αποκλεισμό του Πλατινί ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA

Σοκ για τον Μισέλ Πλατινί! Η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA ζήτησε τον δια βίου αποκλεισμό του Γάλλου παράγοντα από από το ποδόσφαιρο για ύποπτη πληρωμή 1.700.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε από τον Ζεπ Μπλάτερ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Πλατινί, Τιμπό Ντ' Αλέ, στο ισπανικό πρακτορείο Ειδήσεων (EFE).

Θυμίζουμε ότι ο Πλατινί έχει αποκλειστεί προσωρινά για 90 ημέρες από οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, όπως και ο Σεπ Μπλάτερ. "Πρόκειται για πραγματικό σκάνδαλο. Σε καμία περίπτωση η εισήγηση της Επιτροπής δεν έχει σχέση με το μέγεθος της κατηγορίας", δήλωσε ο δικηγόρος του Γάλλου. Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται η οριστική απόφαση από το ειδικό δικαστήριο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη μοιάζει σχεδόν αδύνατο να βρίσκεται ο Πλατινί ανάμεσα στους υποψηφίους για την ανάληψη της προεδρίας της FIFA.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ