Οι Κινέζοι έστρωσαν χρυσάφι για... ρεζέρβα της Γιουβέντους

Ο Ερνάνες δεν είναι μέσα στα πλάνα του Μάσιμο Αλέγκρι για την Γιουβέντους αλλά βρήκε ένα σούπερ συμβόλαιο στην Κίνα που κάνει ευτυχισμένο και την "βέκια σινιόρα". Διαβάστε το story.

Οι Κινέζοι έστρωσαν χρυσάφι για... ρεζέρβα της Γιουβέντους

Οι Κινέζοι έχουν (άφθονο) χρήμα για να ξοδέψουν προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο της Chinese Super League και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Η τελευταία απόδειξη είναι ο Ερνάνες ο οποίος μετά από μία ικανοποιητική καριέρα στη Serie A έχοντας φορέσει τη φανέλα των Λάτσιο, Ίντερ και Γιουβέντους ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή για λογαριασμό της Hebei Fortune.

Οι Κινέζοι έστρωσαν χρυσάφι για... ρεζέρβα της Γιουβέντους

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο "Προφήτης" θα ταξιδέψει τη Τετάρτη στην Κίνα για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με τη νέα του ομάδα, που θα του αποφέρει 7.000.000 ευρώ ετησίως, διπλάσια δηλαδή από όσα λαμβάνει τώρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Από το επικείμενο deal θα βγει σούπερ κερδισμένη και η "βέκια σινιόρα" αφού θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 9.000.000 ευρώ (+2.000.000 ευρώ μπόνους) για έναν παίκτη που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μάσιμο Αλέγκρι, ενώ ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα έχει για συμπαίκτες στη νέα του ομάδα τον πρώην άσο της Ρόμα Ζερβινιό και τον πρώην των Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν, Εσεκιέλ Λαβέτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πέφτει το κάστρο, "καθάρισε" και την Ίντερ η Γιουβέντους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK