Καλεί τους δημοσιογράφους ο Ασαμόα για τη δολοφονία Γκανέζου ράπερ

Μια αναπάντεχη είδηση ήρθε στο προσκήνιο, με τον γνωστό Γκανέζο επιθετικό, Γκίαν Ασαμόα να θεωρείται ύποπτος από αρκετούς στη χώρα του για τη δολοφονία ενός ράπερ. Ο παίκτης της Αλ-Αΐν θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Asamoah Gyan, the captain of the Ghana National Soccer team, talks to the media, Sunday, June 8, 2014 in Miami Gardens, as his team prepares for the upcoming match against South Korea. (AP Photo/J Pat Carter)
Asamoah Gyan, the captain of the Ghana National Soccer team, talks to the media, Sunday, June 8, 2014 in Miami Gardens, as his team prepares for the upcoming match against South Korea. (AP Photo/J Pat Carter) ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το αμερικάνικο "SB Nation", ο γνωστός επιθετικός Γκίαν Ασαμόα κατηγορείται για τη δολοφονία του Γκανέζου ράπερ "Castro the Destroyer". Μάλιστα, όπως γράφουν, "ο παίκτης φέρεται να θυσίασε τον ράπερ ως μέρος ενός τελετουργικού!".

Ο Κάστρο και ένας φίλος του, ο Τζάνετ Μπαντού αγνοούνται εδώ και αρκετό καιρό από τις αρχές τις Γκάνας. Οι δύο άνδρες είχαν πάει διακοπές με την οικογένεια του Γκίαν λίγο μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Μέχρι πρότινος, όλοι φαντάζονταν ότι είχαν πνιγεί, όμως αποδεικνύεται πως τελικά ίσως να μην έγινε έτσι. Δύο μήνες μετά, τα πτώματα των δύο άτυχων νεαρών δεν έχουν βρεθεί από τις αρχές στο σημείο που υποτίθεται είχαν πνιγεί κι όλο αυτό άρχισε να κινεί υποψίες. Οι περισσότεροι πλέον ρίχνουν τις ευθύνες στον γνωστός Γκανέζο επιθετικό.

Καλεί τους δημοσιογράφους ο Ασαμόα για τη δολοφονία Γκανέζου ράπερ

Ο Γκίαν λοιπόν που αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Αλ-Αΐν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεδομένης της όλης κατάστασης, οργάνωσε συνέντευξη Τύπου, όπου τα μιλήσει στα ΜΜΕ για το θέμα. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο παίκτης στην προσωπική του ιστοσελίδα:

"Η οικογένεια Γκίαν θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου για το πρόσφατο θέμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, την εξαφάνιση του Θεόφιλους Ταγκόε (a.k.a. Κάστρο).

Έχουν γίνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να βρεθεί τόσο ο Κάστρο, όσο και Μπαντού που εξαφανίστηκαν τον Ιούλιο. Με την ευκαιρία θα απαντήσουμε στις ανακρίβειες και στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του Γκίαν Ασαμόα.

Οι δημοσιογράφοι θα έχουν ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK