Από την ΑΕΚ στην Κίνα και με "δώρο" 40.000.000 ευρώ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλαβε την περασμένη εβδομάδα τα ηνία της Shanghai Shenhua και όλα δείχνουν πως η διοίκηση θα του κάνει... δώρο έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου!

Από την ΑΕΚ στην Κίνα και με "δώρο" 40.000.000 ευρώ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Απρίλιο του 2016 απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ μετά από διαμάχη που είχε με τη διοίκηση όμως πριν φύγει αυτή η χρονιά έχει καταφέρει να καθήσει στον πάγκο δύο ακόμη ομάδων.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλαβε τον περασμένο Μάιο την Μπέτις από την οποία απολύθηκε στα μέσα Νοεμβρίου δίνοντας τη θέση του στον Βίκτορ Σάντσεθ ενώ εδώ και μία εβδομάδα έχει αλλάξει ήπειρο, αφήνοντας την Ευρώπη για την Ασία και συγκεκριμένα το κινεζικό πρωτάθλημα.

Η Shanghai Shenhua τον έπεισε να αναλάβει το τιμόνι της και το εντυπωσιακό είναι πως εκτός από τους Φρέντι Γκουαρίν, Ντεμπά Μπα και Ομπαφέμι Μάρτινς ενδέχεται να έχει σε λίγες ημέρες στη διάθεσή του και έναν παίκτη αξίας... 40.000.000 ευρώ!

Από την ΑΕΚ στην Κίνα και με "δώρο" 40.000.000 ευρώ!

Ναι, σωστά διαβάσατε. Τόσα είναι τα χρήματα που οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Κάρλος Τέβες για κάθε χρόνο συμβολαίου (!) ώστε να τον πάρουν από την Μπόκα Τζούνιορς με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, με τον πρόεδρο της Shanghai Shenhua να αποκαλύπτει πως οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο.

"Έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να προσπαθήσουμε να υπογράψουμε τον Κάρλος Τέβες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι υπάρχει εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία.

Από την ΑΕΚ στην Κίνα και με "δώρο" 40.000.000 ευρώ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπόκα έχει προβλήματα που δεν τα έχει ακόμα επιλύσει, εμείς πάντως θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τον παίκτη ώστε να δώσουμε μία ευχάριστη έκπληξη στους ο οπαδούς μας το συντομότερο δυνατό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βρήκε ομάδα ο Πογέτ, τέλος οι φήμες για Παναθηναϊκό
Πώς ο Πογέτ "άρπαξε" τον γυμναστή της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK