Απίστευτο! Εισιτήρια αξίας 1.900 ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ...

Περίεργο μεν, πραγματικό γεγονός δε. Αγορασμένα εισιτήρια που η τιμή τους ανέρχεται στα 1.900 ευρώ δεν επικυρώθηκαν ποτέ πριν από 22 χρόνια και ο λόγος... ΔΕΝ υπάρχει (PHOTOS).

Απίστευτο! Εισιτήρια αξίας 1.900 ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ...

Ένα πακέτο 31 συνολικά εισιτηρίων ανακαλύφθηκε πρόσφατα μέσα σε μία βαλίτσα, κινώντας το ενδιαφέρον του κατόχου τους. Κι αυτό, διότι τα συγκεκριμένα χαρτάκια έδιναν πρόσβαση σε κάθε αγώνα του Euro 1996, αλλά δεν επικυρώθηκαν ποτέ, με την αξία τους να ανέρχεται στο ποσό των 1.900 ευρώ.

Το άτομο που βρήκε τα συγκεκριμένα εισιτήρια θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, αναφέροντας πως τα βρήκε καταχωμένα μέσα σε μία βαλίτσα που του είχε δώσει η μητέρα του, 10 χρόνια νωρίτερα. Η έκπληξη που ένιωσε ήταν τεράστια μόλις τα αντίκρισε, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: " Είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Η μητέρα μου, η οποία πέθανε πέρσι στην ηλικία των 90, δεν ασχολούνταν σίγουρα με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω καμία ιδέα πως κατέληξαν στη βαλίτσα. Δεν νομίζω πως η μάνα μου ήταν συλλέκτης εισιτηρίων".

Ένας ειδικός εξέτασε τα "μαγικά" χαρτάκια και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για γνήσια, με το όνομα Μπεν Έντουαρντς να αναγράφεται πάνω σε αυτά, χωρίς να γνωρίζει κανείς, ποιος είναι αυτός. " Ίσως να ήταν βραβείο διαγωνισμού ή να είχαν δοθεί σε κάποιο μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας", είκασε ο εκτιμητής, με τα εισιτήρια να δίνονται για δημοπρασία τον επόμενο μήνα στη πόλη του Ντέρμπισαϊρ.

Για την ιστορία, η διοργάνωση είχε διεξαχθεί στην Αγγλία με την εθνική ομάδα της χώρας να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά, όπου και έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Γερμανία, η οποία και κατέκτησε το τρόπαιο, νικώντας στη παράταση του τελικού την Τσεχία χάρη στο γκολ του Όλιβερ Μπίρχοφ στον "ξαφνικό θάνατο".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK