Απλά respect στα πρωτοσέλιδα για Μέσι και Ντέλε Άλι!

Τα γκολ των Μέσι και Ντέλε Άλι ενέπνευσαν τις Mundo Deportivo και Sun να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα με δύο άκρως εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα με... θρησκευτικό υπόβαθρο (PHOTOS)!

Barcelona's Messi, right, celebrates with teammates after scoring against Sevilla during La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi, right, celebrates with teammates after scoring against Sevilla during La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Λιονέλ Μέσι και Ντέλε Άλι πρωταγωνίστησαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα το Σαββατοκύριακο που μας άφησε, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Αργεντινός σκόραρε για την Μπαρτσελόνα στο 89ο λεπτό και έγραψε το 2-2 στην έδρα της Σεβίλλης διατηρώντας το φετινό αήττητη της ομάδας του Βαλβέρδε στην La Liga ενώ ο Άγγλος σκόραρε δις και οδήγησε την Τότεναμ σε νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι, πρώτη της στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από καταβολής Premier League και συγκεκριμένα από το μακρινό 1990!

Ήταν μάλιστα τέτοια η συμβολή τους στα θετικά αποτελέσματα που πήραν οι ομάδες τους ώστε να έχουν θέση σε εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα.

"Μέσι ο Κύριος των θαυμάτων", είναι ο τίτλος της "Mundo Deportivo" (στη φωτογραφία ο "Pulga" κάνει σουτ ενώ βρίσκεται στα σύννεφα ως άλλος Μεγαλοδύναμος) που τονίζει πως πέρα από τους τίτλους που έχει χαρίσει στην "Μπάρσα" ο Μέσι έχει σκοράρει 19 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο αγώνων που αποδείχτηκαν καθοριστικά για την ομάδα του.

Απλά respect στα πρωτοσέλιδα για Μέσι και Ντέλε Άλι!

"Αλληλούια" είναι ο τίτλος της "Sun" που χρησιμοποίησε το όνομα του Ντέλε Άλι για να τον... συνθέσει, με την αγγλική ομάδα να υπογραμμίζει πως τα "σπιρούνια" του Ποτσετίνο μπόρεσαν με τα δύο τέρματα του Άγγλου winger να γκρεμίζουν αρνητική παράδοση 28 ετών που τους ακολουθούσε κάθε φορά που επισκέπτονταν την έδρα της συμπολίτισσας Τσέλσι.

Απλά respect στα πρωτοσέλιδα για Μέσι και Ντέλε Άλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK