Έγινε "άρρωστος" με την Τότεναμ ο Μαραντόνα!

Λίγους μήνες πριν ο Μαραντόνα είχε παρακολουθήσει διά ζώσης την Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" κόντρα στην Λίβερπουλ και φαίνεται πως εκείνο το ματς τον έχει σημαδέψει. Δείτε PHOTOS!

Argentina soccer legend Diego Armando Maradona waves a shirt during halftime of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Argentina soccer legend Diego Armando Maradona waves a shirt during halftime of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Στις 22 του περασμένου Οκτωβρίου ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν προσκεκλησμένος της Τότεναμ στα επίσημα του "Γουέμπλεϊ" στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Λίβερπουλ και είχε φέρει γούρι στους Λονδρέζους καθώς είχαν θριαμβεύσει με 4-1 των "κόκκινων".

Στο φινάλε εκείνου του αγώνα ο "Πίμπε Ντ'Όρο" πήρε μάλιστα μία φανέλα της Τότεναμ, δώρο από τον Χάρι Κέιν, και φαίνεται πως από τότε δεν έχει βγάλει τα "σπιρούνια" από το μυαλό και την καρδιά του.

Απόδειξη δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Όσκαρ Αρντίλες, με τον Αργεντινό πρώην άσο της Τότεναμ να παρουσιάζει τον "Θεό των Αργεντίνων" να φοράει με καμάρι τη φανέλα των Λονδρέζων και να βλέπει το παιχνίδι της ομάδας του Ποτσετίνο στο "Άνφιλντ" κόντρα στην Λίβερπουλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK