Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!

Το χέρι του νέου μέλους της οικογένειας Μέσι που σάρωσε στο Instagram, το ξύλο μετά... μουσικής στις εξέδρες σε οπαδό της Γουέστ Χαμ, η βόλτα του Κριστιάνο με την αγαπημένη του πάνω σε χιονοέλκηθρο και η στιγμή που λύγισε ο Μπουφόν. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του τριημέρου μέσα από PHOTOS+VIDEOS.

Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο. Πάμε να δούμε το κορυφαία του τριημέρου που πέρασε...

ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΩΝ... 5.000.000+ LIKES

Η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της στην La Liga (2-0 εκτός έδρας την Μάλαγα με σκόρερ τους Σουάρες και Κοουτίνιο) χωρίς τον ηγέτη της, με τη διοίκηση να δίνει άδεια στον Λιονέλ Μέσι για να βρεθεί δίπλα στην Αντονέλα Ροκούτσο που έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί τους. Και το όνομα αυτού Σίρο, με την πρώτη φωτογραφία του που δημοσίευσε ο "Pulga" στον λογαριασμό του στο Instagram να συγκεντρώνει πάνω από 5.700.000 likes από τους ακόλουθούς του. Η φωτογραφία με τον ίδιο και τον 5χρονο γιο του Τιάγκο να είναι στο μαιευτήριο και να βλέπουν το ματς της Μπαρτσελόνα στην Μάλαγα συγκέντρωσε και αυτή πάνω από 5.000.000 likes ενώ η φωτογραφία με το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους, που ανέβασε η σύζυγος του Αργεντινού "κέρδισε" πάνω από 1.500.000 likes!

Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!
Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΜΠΑΛΑ

Η Γιουβέντους πανηγύριζε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μία σπουδαία πρόκριση στους "8" του Champions League, ωστόσο την ώρα που έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, κάποια γειτονιά στο Ποϊρίνο (20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης του Τορίνου) αναστατωνόταν. Αιτία ένα τηλεφώνημα γύρω στις 11 το βράδυ όπου ένας άνδρας καλούσε την αστυνομία αισθανόμενος πως κάτι πολύ κακό συνέβαινε στο διπλανό διαμέρισμα. "Τρέξτε, ο γείτονάς μου είναι εκτός εαυτού. Τσακώνεται με τη γυναίκα του και τον γιο του, φωνάζει και ουρλιάζει. Φοβάμαι για την ασφάλειά τους", είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Torino Today", με την ανταπόκρισή τους να είναι άμεση αλλά ο συναγερμός να αποδεικνύεται... fake! "Αυτές που ακούστηκαν ήταν οι κραυγές για το γκολ του Ντιμπάλα", είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και φανατικός οπαδός της "βέκια σινιόρα", με τις εξηγήσεις του να γίνονται πιστευτές χωρίς δεύτερη σκέψη!

Juventus' Paulo Dybala , left, scores his side's second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juventus' Paulo Dybala , left, scores his side's second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

ΟΙ... ΜΑΓΚΙΕΣ "ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ" ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με την Μπέρνλι γράφτηκε με μελανά γράμματα στην ιστορία των "σφυριών", όχι επειδή υπέστησαν βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 αλλά λόγω του ότι η εικόνα στο γήπεδο ήταν εφιαλτική, με οπαδούς να δείχνουν την αντίδρασή τους προς τη διοίκηση μέσω εισβολής στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς. Ωστόσο ένας φαν των Λονδρέζων που τα αγγλικά ΜΜΕ του κόλλησαν το προσωνύμιο "Ιησούς" λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, πρέπει να μετάνιωσε πικρά για την απόφασή του να κάνει "ντου" στο χορτάρι. Αρχικά ήταν ο Τζέιμς Κόλινς που τον κυνήγησε και τον πήγε... καροτσάκι στις εξέδρες ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τρικλοποδιές, μπουνιές και αγκωνιές από ομοϊδεάτες του που δεν συμφωνούσαν την κίνηση της εισβολής.

ΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΕΛΚΗΘΡΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΕΟΡΧΙΝΑ) Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ένα σύντομο break από τις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μετά τον αγώνα κόντρα στην Έιμπαρ πήρε τα... βουνά! Για την ακρίβεια τα χιονισμένα βουνά, με τον 33χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς και δράσης μαζί με την 24χρονη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ (ανέβασε φωτογραφίες αλλά και video στο Instagram με τις... περιπέτειές τους) δείχνοντας μάλιστα και τις δυνατότητές του στο χιονοέλκηθρο. Ε, με τέτοια εντυπωσιακή εκκίνηση το 2018 (17 γκολ σε 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις) τη δικαιούταν απόλυτα αυτή την διαφορετική "απόδραση" ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας...

☃️❤️☃️ Maravillas de la naturaleza...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

Amor infinito

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ...

Την ημέρα του ξαφνικού θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα που ανέβηκε στα social media από συνάδελφό του ήταν εκείνο του Τζίτζι Μπουφόν. Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τα έντονα συναισθήματά του ούτε μία εβδομάδα μετά και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ουντινέζε, κατά τη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού για τον 31χρονο καπιτάνο της Φιορεντίνα ξέσπασε σε λυγμούς. Τα κόκκινα μάτια του κέρβερου Μπουφόν είναι αναμφίβολα μία από τις πιο "δυνατές" φωτογραφίες του 2018 στην Ιταλία. Δίπλα της και αυτή που ανέβασε η Κάλιαρι στο Twitter, με ένα κορίτσι που φοράει τη φανέλα με το Νο 13 του Αστόρι στην πλάτη να είναι αγκαλιασμένο με ένα αγόρι που φοράει τη φανέλα της Φιορεντίνα με το Νο 13 του Αστόρι στην πλάτη και να στέλνεται το εξής μήνυμα: "Για σένα, για πάντα".

Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!
Η PHOTO του Μέσι που έκανε θραύση, ο Ρονάλντο που πήρε τα βουνά και ο οπαδός που έγινε κόκκινο πανί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK