Ξέσπασμα πρώην του Ολυμπιακού μετά τη γκολάρα Ρονάλντο με φωτογραφία... Μέσι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε και άλλο τις μετοχές του μετά το σόου που έδωσε στο Τορίνο όμως για κάποιους ο Μέσι είναι πάνω από όλα! Απόδειξη το ποστάρισμα πρώην άσου του Ολυμπιακού...

Ξέσπασμα πρώην του Ολυμπιακού μετά τη γκολάρα Ρονάλντο με φωτογραφία... Μέσι!

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που σκοράρει σε 10 συνεχόμενους αγώνες ενώ με το ψαλιδάκι με το οποίο εκτέλεσε τον Μπουφόν έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλίνεται στην τεράστια κλάση του.

Κάποιοι πάντως "ξεσάλωσαν" στα social media μετά το κρεσέντο του Πορτογάλου καθώς δεν έχασαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν "μειώνοντας" ταυτόχρονα το αντίπαλο δέος, Λιονέλ Μέσι, γεγονός που έκανε τους φανς του Αργεντινού να αντιδράσουν.

Μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης του Λιονέλ Μέσι, Τομάς Ντε Βινσέντι, με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και του ΑΠΟΕΛ, να ανεβάζει πανηγυρική φωτογραφία του σούπερ σταρ της "Μπάρσα" και να κάνει το εξής αιχμηρό σχόλιο:

"Λες και δεν μπορώ να το συλλάβω αυτό το τρομερό που έκανε γαμ@@@@@. Είμαι ωστόσο μπερδεμένος αφού αντί να το απολαμβάνετε τον συγκρίνετε με τον Μέσι. Εγώ είμαι πολύ Αργεντινός και θα τον υπομείνετε τον Μέσι πουτ@@@ς γ@@@", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Ντε Βινσέντι.

Λίγο αργότερα, φίλος του ΑΠΟΕΛ σχολίασε: "Σταματήστε να τους συγκρίνετε, απλά απολαύστε τους. Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης επειδή ο Μέσι δεν είναι άνθρωπος", και ο Ντε Βινσέντι του απάντησε: "Το ξέρω, το ξέρω... αλλά το συναίσθημα είναι ισχυρότερο χαχα. Και μετά τον Μέσι για μένα είναι ο Νεϊμάρ".

Ξέσπασμα πρώην του Ολυμπιακού μετά τη γκολάρα Ρονάλντο με φωτογραφία... Μέσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK