Ο Ναδάλ τρέλανε τους Ισπανούς αφού είναι οπαδός... τριών ομάδων!

Ο Ράφα Ναδάλ δεν είναι μόνο συλλέκτης τίτλων αλλά και... ομάδων, αφού μετά τη συμπάθεια σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, εσχάτως έδειξε πως στηρίζει και την Ατλέτικο Μαδρίτης (PHOTOS)!

Ο Ναδάλ τρέλανε τους Ισπανούς αφού είναι οπαδός... τριών ομάδων!

Χωρίς αμφιβολία αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ισπανικό τένις και τα τελευταία 15 χρόνια είναι εκείνος που μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του αθλήματος.

Η παραπάνω αναφορά ανήκει στον Ράφα Ναδάλ που είναι αγαπητός σε όλους τους Ισπανούς και η συμπεριφορά του εκτός κορτ αποδεικνύει περίτρανα πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να χάσει "πιστούς" παίρνοντας φανατικά θέση υπέρ κάποιας ομάδας.

Πώς εξάγουμε το συμπέρασμα; Από το γεγονός πως τον έχουμε δει από την αρχή της καριέρας του μέχρι τώρα να "συνδέεται" και με τις τρεις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας.

Μικρός ήταν φίλος της Μπαρτσελόνα και υπάρχει άλλωστε και φωτογραφικό πειστήριο, όπου ο μικρός Ράφα είναι στο χορτάρι του "Καμπ Νόου" συνοδεύοντας τον θείο του , Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, που φόρεσε την μπλαουγκράνα φανέλα από το 1991 μέχρι το 1999.

Έπειτα μάθαμε -όταν μεγάλωσε και έγινε όνομα στο τένις- πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αδυναμία του από τον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και υπάρχει και ιστορική φωτογραφία του όπου δέχτηκε να ποζάρει δίπλα σε φανέλες με ονόματα παικτών της "βασίλισσας".

Μην νομίζετε όμως ότι αυτή η συμπάθεια στην Ρεάλ τον κάνει να έχει... αποστροφή για την έτερη ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αφού το βράδυ της Πέμπτης ήταν στα επίσημα του "Wanda Metropolitano" και φορώντας κασκόλ της Ατλέτικο πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ...

Τελικά ποια ομάδα στηρίζει περισσότερο ο Ναδάλ ουδείς μπορεί να απαντήσει. Το σίγουρο είναι πως με βάση τα όσα έχει αποκαλύψει για τις ομάδες που συμπαθεί, φέτος πανηγυρίζει το νταμπλ της Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να γιορτάσει την κατάκτηση του UCL από την Ρεάλ και του Europa από την Ατλέτικο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK