Ο Ρονάλντο στο ίδιο σποτ 20 χρόνια μετά, αστόχησε ΠΑΛΙ!

Το 1998 το "φαινόμενο" είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα διασημότερα αθλητικά σποτ όλων των εποχών ως παίκτης της Βραζιλίας και 20 χρόνια μετά έζησε τρομερό ντεζαβού (VIDEOS)!

Ο Ρονάλντο στο ίδιο σποτ 20 χρόνια μετά, αστόχησε ΠΑΛΙ!

Ήταν το 1998 και η Βραζιλία παρουσιάστηκε στο Μουντιάλ της Γαλλίας με μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στην ιστορία της, έχοντας μεταξύ άλλων παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος, Καφού και Εντμίλσον.

Στο τουρνουά αυτό απέτυχε στο φινάλε αφού αν και έφτασε στον τελικό (ήταν το φαβορί) γνώρισε την ήττα με 3-0 από την οικοδέσποινα Γαλλία από τα γκολ του Ζιντάν (δύο) και του Πετί,ωστόσο ακόμα και σήμερα ουδείς έχει ξεχάσει τη σούπερ διαφήμιση της "Σελεσάο".

Εμπνευστής η Nike που μόλις είχε συνάψει συνεργασία με τους Βραζιλιάνους, με το σποτ να είναι απολαυστικό: σε αυτό βλέπουμε την αποστολή της Βραζιλίας να περιμένει σε ένα αεροδρόμιο και να είναι μες στον εκνευρισμό λόγω καθυστέρησης της πτήσης ώσπου όλοι τους αποφασίζουν να "σκοτώσουν" το χρόνο τους με "μαγικά".

Ντρίμπλες, μαγικά τακουνάκια, πάσες καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό για πάνω από ένα λεπτό, με τελικό αποδέκτη της μπάλας να είναι ο Ρονάλντο που όμως έστειλε τη μπάλα στο... δοκάρι!

Ε, μετά από δύο γεμάτες δεκαετίες η Nike εξακολουθεί να είναι χέρι-χέρι με την Βραζιλία και θέλησε να αναπαραστήσει την περίφημη σκηνή με τον Ρονάλντο, με τον παλαίμαχο πλέον άσο να μην καταφέρνει ούτε τώρα να "ευστοχήσει" και να έχει την ίδια έκφραση απόγνωσης!

Συμπέρασμα; Μόνο σε ένα διαφημιστικό σποτ μπορεί να αστοχήσει δύο φορές από το ίδιο σημείο ο Ρονάλντο...

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ NIKE ΤΟ 1998:

ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" GUEST STAR ΣΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ NIKE ΤΟ 2018:

News 24/7

24MEDIA NETWORK